Gemeente Emmen


*

Bouwbord Educohof toont inrichting en huisstijl Educohof

woensdag 30 september 2009

In het hartje van Emmen centrum komt Educohof; podium voor duurzame leefomgeving. Op maandag 5 oktober aanstaande om 16.00 uur onthullen minister Cramer en wethouder Holman het bouwbord met daarop het logo van het nieuwe milieucentrum. Deze onthulling wordt begeleid door twee verrassend groene dames.

Educohof wordt een ontmoetings- en samenwerkingsplek voor burgers, organisaties en bedrijven in Emmen en regio die een bijdrage willen en/of kunnen leveren aan het bevorderen van een duurzame leefomgeving.

Verrassende onthulling
Inmiddels is de gemeente Emmen al een aantal jaren bezig met het opzetten van een milieucentrum. Omdat het nu vorm krijgt en de opening van het centrum gepland staat op 10 december 2009, wordt het bouwbord op verrassende wijze onthuld. Minister Cramer komt op maandag 5 oktober naar Emmen om een aantal bedrijven en projecten te bezoeken dat mooie ambities heeft op het gebied van duurzaamheid. Educohof is daar één van! Samen met de wethouder en begeleid door twee verrassend groene dames presenteert ze de huisstijl en inrichting van het milieucentrum.