Gemeente Uithoorn

Startpakketten kunststofinzameling nog niet ontvangen

5 oktober 2009
Het is de bedoeling dat alle huishoudens in Uithoorn en De Kwakel het informatiepakket over de start van de inzameling van plastic verpakkingsafval uiterlijk 3 oktober thuis hebben ontvangen.

Landelijk inzamelen

Niet alleen de gemeente Uithoorn gaat inzamelen. Veel gemeenten zijn al begonnen of gaan beginnen met het inzamelen van kunststofverpakkingsmateriaal. De verspreiding van de startpakketten gebeurt niet via de gemeente, maar via een organisatie die dat voor alle gemeenten in Nederland uitvoert. Doordat veel gemeente tegelijk beginnen, heeft de bezorging vertraging opgelopen.

Plastic verpakkingen verzamelen in speciale zak

In het pakket vindt u een brief, folder, afvalkalender en speciale zakken om plastic verpakkingsafval in te doen. Hiermee kunt u voorlopig vooruit. Op de ook in het pakket bijgevoegde kaart leest u wanneer u uw volle zakken met plastic afval kunt buitenzetten. Extra zakken kunt u voorlopig afhalen in het gemeentehuis en bij het scheidingsdepot. Wij raden u aan de folder en kaart goed te lezen en te bewaren.

Niet ontvangen

Mocht u 5 oktober nog geen pakket hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met publiekszaken 0297 51 3111.

Nog vragen

Heeft u na het lezen van deze brief en de bijgevoegde informatie nog vragen, bel dan gratis met de Afvalservicelijn: 0800 0221768. ^

* Meest gestelde vragen inzamelen kunststofverpakkingsafval