Gemeente Elburg

wijkcomits met gemeente Elburg

Formele ondertekening samenwerking wijkcomités met gemeente Elburg

Op 1 oktober vond een bijeenkomst plaats op het gemeentekantoor met de vijf wijkcomités die de gemeente Elburg rijk is om officieel de samenwerkingsovereenkomsten te ondertekenen.

De voorzitters en wethouder Gerard van der Velde kweten zich met plezier van deze taak in het bijzijn van de voltallige formatie wijkcontactambtenaren en medebestuursleden uit de verschillende comités. Na de bijeenkomst werd getoost op de ondertekening en de plezierige manier waarop er inmiddels al langere tijd wordt samengewerkt.

De manier van werken is vastgelegd in de notitie aanpak wijkgericht werken in de gemeente Elburg, die voor burger en bedrijf op de gemeentelijke website te vinden is. Ook staat daar de indeling en samenstelling van de wijkcomités op, alsmede contactinformatie. Wilt u iets bespreekbaar maken, dan kunt u te allen tijde het wijkcomité inschakelen om uw vraag verder te begeleiden of een advies te krijgen over een mogelijke aanpak.

Wijkcomité 400
laatst gewijzigd: 05-10-2009 | print deze pagina print deze pagina | download document: Formele ondertekening samenwerking wijkcomités met gemeente Elburg |