Senternovem

05-10-2009 | Investeren in uw woning via Maatwerkadvies!

Om de energierekening en daarmee de maandelijkse woonlasten te verlagen, zijn tal van energiebesparende maatregelen mogelijk. Maar welke zijn geschikt voor de woning? Een maatwerkadvies biedt direct inzicht in de mogelijke maatregelen voor de woning, wat deze kosten en welke energiebesparing dit biedt. Via de Tijdelijke subsidieregeling maatwerkadviezen voor woningen ontvangt u subsidie wanneer u een maatwerkadvies laat uitvoeren.

Woningeigenaren die een maatwerkadvies afnemen van een gecertificeerde adviseur, komen eenmalig in aanmerking voor een subsidie van maximaal EUR 200,- inclusief BTW. Wanneer het maatwerkadvies minder kost, dan ontvangt u ook minder. U kunt schriftelijk en digitaal subsidie aanvragen. De aanvraagprocedure is eenvoudig. U heeft hiervoor nodig: een correct ingevuld aanvraagformulier, een kopie van de factuur met een omschrijving van de verrichte werkzaamheden op het opgegeven adres en een betalingsbewijs van de factuur. De subisidieregeling loopt tot en met 31 december 2010.

Meer informatie over de regeling? Ga naar `Tijdelijke subsidieregeling maatwerkadviezen voor woningen'. Vragen over deze subsidieregeling kunt u mailen naar maatwerkadvies@senternovem.nl.