Hoog zuurstofdoorlatende contactlens Avaira ontwikkeld

05/10/2009 13:30

MissPublicity

Contactlens-expert CooperVision, heeft met Avaira de nieuwste generatie contactlenzen nu wereldwijd toegankelijk gemaakt voor de grote groep lenzendragers. Een hoogwaardige technologie zorgt voor een extra hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en is waterbindend zodat de lens langdurig vochtig blijft. Avaira is een bijzonder gezonde lens en de nieuwste hoog zuurstofdoorlatende contactlens, waardoor het dragen ervan heel natuurlijk aanvoelt. Volgens gebruiksters lijkt het zelfs alsof je geen lenzen in hebt.

Wear it out

Contactlenzen moeten vooral comfortabel zitten. De hele dag door. Dat betekent dat een contactlens voldoende zuurstof moet doorlaten en het oog goed vochtig moet houden. Avaira contactlenzen zijn de nieuwste silicone hydrogel zachte maandlenzen met de gepatenteerde technologie Aquaform(TM) . Deze technologie zorgt voor een extra hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en is waterbindend zodat de lens langdurig vochtig blijft. Door deze technologie wordt Avaira door gebruikers als een zeer comfortabele contactlens ervaren.

Dè trend

De Silicone Hydrogel technologie was aanvankelijk kostbaar, waardoor de contactlenzen slechts door een kleine groep gebruikers aangeschaft kon worden. Met het verschijnen van de Avaira technologie, zijn de silicone hydrogel zachte maandlenzen nu meer toegankelijk geworden en dus voor iedereen beschikbaar. Een ander voordeel is dat er door de Aquaform(TM) technologie geen extra bevochtigingsvloeistof nodig is. De Europese markt toont aan dat het materiaal van Avaira - siliconen hydrogel - door steeds meer lenzendragers gebruikt wordt vanwege het enorme gemak. Waren eerst gewone zachte lenzen de trend, siliconen hydrogels blijken tegenwoordig de trend te zijn.

Discover Avaira

Met de Avaira campagne, die onlangs van start gegaan is, worden de actuele lenzendragers gewezen op de talloze voordelen van Avaira, en worden de voordelen van de nieuwe lens aangegeven. CooperVision heeft voor de campagne ook een heel informatieve website over de nieuwe maandlenzen ontwikkeld ( www.discoveravaira.com ) met productinformatie, Frequently Asked Questions en een graadmeter van tevredenheid van gebruiksters. Die personen die Avaira dragen, geven aan dat het héél natuurlijk aanvoelt, alsof je geen lenzen in hebt. Eveneens is een dealerlocator ontwikkeld, waardoor je voor al je verdere, specifieke vragen bij je oogzorgspecialist in de buurt langs kunt gaan. En om een feestelijke actie over een te winnen reis naar een happy Eyeland een exotisch en tropisch tintje te geven, is er zelfs een cocktailbar met recepten op de site.





http://www.discoveravaira.com