Persoonlijk (eindejaars)geschenk met ideële strik

05/10/2009 14:14

Yellow Communications

kiesjecadeaukaart.nl: kleine moeite, groot gebaar

Wormer, 5 oktober 2009 - Wat doen we met de eindejaarsgeschenken? Het is een jaarlijks terugkerend item voor organisaties dat doorgaans veel hoofdbrekens en gedoe met zich meebrengt. Voor de medewerkers maar weer een kerstpakket, de obligate fles wijn voor de goede relaties, een stemmige kerstkaart voor overige relaties en een bijdrage aan een geschikt goed doel als invulling van de maatschappelijke doelstelling. Mercurius Cards Company (MCC), gespecialiseerd in plastic cards, verpakkingen en wenskaarten, biedt ondernemingen en instellingen met kiesjecadeaukaart.nl de ideale oplossing om elke werknemer en relatie een persoonlijk, origineel en waardevol (eindejaars)geschenk te geven en tegelijk een ideële instelling naar keuze te ondersteunen. Kleine moeite, een groot gebaar.

Op www.kiesjecadeaukaart.nl kunnen organisaties heel eenvoudig en snel voor relaties en/of medewerkers gepersonaliseerde wens- en cadeaukaarten bestellen. De cadeaukaarten - de schenker bepaalt zelf welk bedrag de kaart vertegenwoordigt - kunnen bij grote Nederlandse retailers en ketens, waaronder Dixons, Hema, de Nationale Musical Card, de Nationale Entertainment Card en Sanoma, besteed worden. Van elke wenskaart gaat een vast bedrag naar een goed doel. De organisatie kan kiezen uit de volgende goede doelen: Amnesty International, CliniClowns, Cruijff Foundation, KiKa, Nederlandse Hartstichting, Pink Ribbon, War Child en WWF.

Voordelen voor schenker én ontvanger

Kiesjecadeaukaart.nl biedt de schenker én de ontvanger grote voordelen. Allereerst kost het nauwelijks moeite om een evenwichtig pakket aan stijlvolle, individuele kaarten samen te stellen. De kaarten zijn eenvoudig te personaliseren (per doelgroep bijvoorbeeld) en per groep te 'waarderen'. De ontvanger heeft daarbij een geschenk dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt en dat hij of zij volledig naar eigen smaak kan verzilveren. Dat levert meer waardering op dan een goedbedoeld kerstpakket met ragoutbakjes, slagroomspuitbus en gemengde vruchten in blik. Ten slotte geeft een organisatie op een heel gerichte en individuele manier concreet invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door een goed doel te ondersteunen.

Over kiesjecadeaukaart.nl

Kiesjecadeaukaart.nl is een initiatief van MCC. Via de website kiesjecadeaukaart.nl kunnen organisaties gepersonaliseerde wens- en cadeaukaarten bestellen. Kiesjecadeaukaart.nl springt in op de groeiende wens van organisaties om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Van elke wenskaart gaat namelijk een vast bedrag naar een gekozen goed doel. Door deze unieke combinatie van een wens- en cadeaukaart en de ondersteuning van een goed doel geven organisaties hun zakelijke relaties en/of medewerkers met gemak een prachtcadeau. Meer informatie op: www.kiesjecadeaukaart.nl.

Over Mercurius Cards Company

Mercurius Cards Company (MCC) is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, productie, personalisering en distributie van verschillende soorten plastic cards, verpakkingen en wenskaarten. Het bedrijf is wereldwijd actief en ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van technisch hoogwaardige producten als bijvoorbeeld cadeaukaarten, lidmaatschapspassen, zorgpassen en loyalty cards. MCC streeft altijd naar een optimale oplossing voor haar klanten en is sterk gericht op persoonlijke contacten. Meer informatie is te vinden op www.mcc-ned.nl.





http://www.kiesjecadeaukaart.nl