Studio100 en SEE sluiten meerjarencontract

05/10/2009 14:17

See Tickets

Schiphol-Rijk, 5 oktober 2009

Studio100 en SEE hebben een meerjarendeal gesloten. Studio100 heeft See Tickets het vertrouwen gegeven voor de toekomst om de ticketverkoop te faciliteren voor de theatervoorstellingen van K3, Kabouter Plop, Piet Piraat, Het Huis Anubis, Studio 100 Zomerfestival en Mega Mindy.

SEE gaat Studio100 adviseren aan de hand van de klantendatabase op strategisch commercieel niveau. Hieruit valt veel voordeel te behalen. Zo kan met de gegevens uit de database de effectiviteit van campagnes worden gemeten en worden segmentaties en profielanalyses van het publiek gemaakt met het doel de consument beter te kunnen bedienen.

See Tickets Nederland is de grootste fullservice ticketingorganisatie van Nederland en onderdeel van See Tickets International. See Tickets Nederland verzorgt o.a. de ticketverkoop voor Joop van den Ende Theaterproducties, Holiday on Ice, RTL Nederland, Heineken, Sanoma Uitgevers, en EJB Entertainment.

Studio100 is de grootste aanbieder van familie- en kinderentertainment in de Benelux. Studio100 richt zich op jongens en meisjes in de leeftijd van 1 tot 14 jaar en biedt naast theatershows, o.a. ook televisieprogramma's, films, een interactieve website, boeken, magazines en andere merchandise aan.





http://www.seetickets.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (