Gemeente Dantumadeel


Gemeente Dantumadiel
Hynsteblom 4
9104 BR Damwâld
Postbus 22
9104 ZG Damwâld

telefoon: (0511) 426161
melddesk: (0511) 426270
fax: (0511) 423139
email: post@dantumadiel.eu

Gemeente Dantumadiel doorzichtig voor iedereen

De gemeente Dantumadiel werkt aan verbetering van kwaliteit en prestaties. Het INK-managementmodel is het belangrijkste instrument dat wij hierbij gebruiken. INK is de afkorting van Instituut Nederlandse Kwaliteit. Aan de hand van een zelfevaluatie is een rapport samengesteld dat door de INK-organisatie wordt beoordeeld. Meer informatie over het INK is te vinden op www.ink.nl.

De gemeentelijke organisatie beschikt over visie, een transparante bedrijfsvoering en een kwalitatief goede personeelsbezetting. Maar er zijn nog tal van verbeteringen mogelijk. Om die te bevorderen willen wij graag dat externe auditors. aan de hand van de INK-systematiek kritisch over onze schouders meekijken. Dat kan via de mooie, en misschien ook wel unieke, speciale interactieve website: www.inkdantumadiel.eu.

Onlangs is de evaluatie aan het college van burgemeester en wethouders gepresenteerd en heeft het college besloten de website interactief open te stellen. Inwoners, bedrijven, medewerkers, belangengroeperingen, strategische partners en wie verder maar willen kunnen van de gegevens kennis nemen en er desgewenst op reageren. De gemeenteraad ontvangt de zelfevaluatie en het auditrapport in november a.s.

De complete versie met bijlagen vindt u op de website: www.inkdantumadiel.eu.