Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 05-10-2009

Politie houdt echtgenoot aan na huiselijk geweld

BREDA - De politie heeft gisteravond tegen 22.00 uur bij een woning in Prinsenbeek een 67-jarige inwoner uit Prinsenbeek aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 64-jarige vrouw te hebben mishandeld. De man is op het bureau in verzekering gesteld.

De politie nam gisteravond in de Pastoor van Spaandonkstraat
poolshoogte na een ontvangen melding van een vechtpartij op straat. De agenten troffen daar het slachtoffer aan. Haar gezicht was bebloed. Getuigen vertelden gezien te hebben dat een man de vrouw geslagen had en haar aan haar haren getrokken had. Nadat de verdachte de vrouw op de grond geduwd had was hij er vandoor gegaan. Agenten zorgden voor de eerste opvang en stelden een onderzoek in. In Prinsenbeek bij zijn woning troffen ze de man aan.

Dronken automobiliste rijdt terras op

BREDA - De politie heeft gisteravond op een terras van een
horecagelegenheid in de Boschstraat een 49-jarige dronken
automobiliste uit Teteringen aangehouden. De politie onderzoekt waarom de vrouw het terras opgereden is. In het belang van het onderzoek is ze op het bureau in verzekering gesteld.

Getuigen meldden gisteren even na 18.00 uur dat de vrouw, in
tegengestelde richting de Bosschstraat in gereden was en zagen dat ze vervolgens met enige snelheid via het trottoir het terras op gereden was. Op dat moment waren er geen bezoekers op het terras aanwezig. De getuigen grepen in, haalden haar uit het voertuig en informeerden de politie. Ter plaatse bleek dat de vrouw onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest wees uit dat ze ruim vier maal de toegestane hoeveelheid overschreed, Ze had 995 ug/l aan alcohol in haar bloed.

Automobilist verlaat plaats aanrijding na ongeval

BAVEL - De politie heeft gistermiddag rond 17.45 uur op de Epelenberg een 20-jarige automobilist uit Breda aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval. Een 51-jarige automobilist uit Bavel reed vanuit de Patrijzenlaar met zijn auto over de Thoornseweg. Achter hem reed de 20-jarige bestuurder. Tijdens een inhaalmanoeuvre botste de 20-jarige man tegen de flank van de auto van de 51-jarige
automobilist. Na de botsing reed de verdachte weg zonder zijn
identiteit achter te laten. De politie stelde een onderzoek in en trof de verdachte in Breda aan.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 05-10-2009 14:53 | © Regio Midden en West Brabant |