Gemeente Westervoort

De kermis in Westervoort geet um ow!

Op zaterdag 3 oktober 2009 om 14.00 uur was het officiële openingsmoment.

Wethouders Ciska Wobma en Hans Breunissen openden met een grote knal en veel confetti in aanwezigheid van clown Fleur en clown Assie vanuit spookhuis Adventure de kermis.
Wethouders Breunisen en Wobma laten het confettikanon knallen

Ook werd kermispromotor Sjoerd Bisselink door de wethouders in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Hans Breunissen een mooi aandenken aan de kermis 2009. De collage is een kleine editie van de grote bordbuster die onder aan de brugweg staat en is zo de perfecte aanvulling op de verzameling van Sjoerd.
Na de opening liepen Clown Fleur en clown Assie over de kermis om de kinderen met leuke ballonfiguren te verblijden. Clown Fleur maakt op verzoek een hondje
De jeugd vanaf 12 jaar kon op zaterdag 3 oktober vanaf 15.00 uur `jonkheer/jonkvrouw' schieten bij de schiettent in de Dorpstraat. Vorig jaar was de competitie prinsen/prinsessen schieten zo succesvol dat dit jaar is gekozen voor een zelfde activiteit. De winnaar van dit jaar, Roel Stevens, heeft met 33 punten de titel `kermis jonkheer Westervoort' in de wacht gesleept. Naast een echte sjerp heeft Roel ook vrijkaartjes voor een attractie gewonnen.

Op donderdag 1 oktober hebben opa's, oma's met hun kleinkind(eren) een bezoek gebracht aan het gemeentehuis. Zij hebben enthousiast gereageerd op de oproep van de gemeente en gingen met die felbegeerde vrijkaartjes naar huis. Wethouder Piet van Egmond heeft de winnaars persoonlijk hun prijzen overhandigd. De actie benadrukt nogmaals dat de kermis in Westervoort voor jong.... en oud is!

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl