Gemeente Son en Breugel


ondernemers Son en Breugel groot succes

Bijeenkomst voor startende ondernemers Son en Breugel groot succes

De interesse en de wil om te ondernemen in Son en Breugel is groot. Zo'n 140 geïnteresseerden waren aanwezig bij de bijeenkomst voor startende ondernemers, die op maandag 28 september 2009 werd georganiseerd door de gemeente Son en Breugel, Kamer van Koophandel Brabant, de Rabobank Het Groene Woud Zuid en de Ondernemers-vereniging Son en Breugel.

De bijeenkomst richtte zich op pas gestarte ondernemers en mensen die overwegen een bedrijf te starten. Avondvoorzitter Johan Vogels, zelf ook een startend ondernemer, verricht-te de aftrap van de bijeenkomst en leidde vervolgens de avond.
Er waren een aantal sprekers, te weten wethouder Judith Verschelling, bedrijfsadviseur Ru-dolf Delsine van de Kamer van Koophandel Brabant en René Buuron van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Tevens werd een panel van recentelijk gestarte ondernemers (Rob Alferink (Picusleds) Ma-rion en Nicole van Iersel (Die 2 mode) en Helmie Kanters (Cato Makelaars)) door Johan Vo-gels ondervraagd over problemen, successen en valkuilen die zij tegengekomen zijn bij de start van hun bedrijf.

De evaluatieformulieren zijn inmiddels de deur uit. De kans is groot dat dankzij de eerste positieve geluiden aan deze avond een vervolg wordt gegeven.