Ingezonden persbericht


Christen Democratisch Appèl

Gemeenteraadsfractie Utrecht
www.cda-utrecht.nl


Persbericht

Minister Ab Klink (CDA) bezoekt Nieuwegein

Utrecht - Vrijdag 2 oktober
Maandag 5 oktober brengt Minister Ab Klink (CDA) van Volksgezondheid een werkbezoek aan het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Ook Tweede Kamerlid Sabine Uitslag (CDA) zal aanwezig zijn. De thema's 'Excellente Zorg' en patiëntveiligheid zullen centraal staan.

Het doel van het werkbezoek is om meer inzicht te krijgen in het belang van 'Excellente Zorg' voor patiënten en de rol van de verpleegkundigen. Sabine Uitslag: 'We moeten in de zorg van verpleegkundig lijderschap, naar verpleegkundig leiderschap!'

Tijdens het bezoek zullen Klink en Uitslag zullen niet alleen een kijkje op de werkvloer nemen, maar ook in debat gaan met personeel en diverse belangenorganisaties.

Ook de Utrechtse CDA-Raadsfractie zal vertegenwoordigd zij. Maarten van Ditmarsch (CDA): 'Ik zal met name de Utrechtse zorgen over de steeds maar weer uitgestelde bouw en bereikbaarheid van het nieuwe Mesos Leidsche Rijn bij de minister onder de aandacht brengen.' Het werkbezoek duurt van 14.00u tot 17.30u en wordt afgesloten met een borrel.

Einde Persbericht