Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 7 september 2009

18-jarige Nederlandse Abby
presenteert debuutsingle
BOYS

Abby; nu nog een onbekende naam in de artiestenwereld, maar we beloven u dat hier snel verandering in komt. De Nederlandse Abby is net achttien jaar geworden en klaar om de wereld te veroveren! Een meid die weet wat ze wil en met haar ongelooflijke stemgeluid het publiek zonder uitzondering zal imponeren. Na jaren voorbereiding onder begeleiding van producer Phil Wilde (2 Unlimited, Kate Ryan) en Cloud 9 Music ( o.a. Armin van Buuren) wordt Abby's debuutsingle BOYS op 5 oktober a.s. uitgebracht.

Aangenaam kennismaken!
Dit is Abby: jong, maar al jaren in voorbereiding op de verwezenlijking van haar droom. Girl next door, maar totally sexy. Nog onbekend, maar niet voor lang. Abby zal zich via wekelijkse video's op YouTube aan Nederland voorstellen: van backstage video's tot korte videoberichten tussen de opnames door. Bekijk nu de 1e videos op: http://www.youtube.com/abbysounds.

Abby heeft een bijzonder stemgeluid. Haar muziek bevat duidelijke R&B en dance invloeden. Het debuutnummer, Boys, is een stoer, ondeugend en sexy up-tempo nummer, waarmee ze niet alleen het hoofd van de jongens op hol zal brengen. Want zijn 'boys' niet het favoriete gespreksonderwerp van 'girls'?

Volgend op haar debuutsingle zal Abby's album dit najaar worden uitgebracht.

======================

Noot voor redacties