Ingezonden persbericht


HumanWave verkoopt als eerste applicaties op Cordys Marketplace

Human Resource Management-oplossingen beschikbaar als Cloud Apps

Putten, 5 oktober 2009 - HumanWave, leverancier van online Human Resource Management-oplossingen (HRM), biedt als eerste innovatieve HRM-oplossingen aan via de Cordys Marketplace. Hiermee is het de eerste Cordys ISV-partner die applicaties via deze verkoopportal aanbiedt. Cordys Marketplace is onderdeel van de Cordys Process Factory (CPF). Op de Cordys Marketplace kunnen gebruikers van elke organisatie snel handige cloud-applicaties vinden en installeren. Deze hoeven ze niet te programmeren of op complexe wijze te integreren in hun huidige systemen.

"In de huidige economie willen bedrijven flexibel zijn en snel kunnen reageren op allerlei veranderingen. Bedrijfsprocessen voor Human Resource Management zijn essentieel om snel actie te kunnen ondernemen", zegt Bart Aarsen, CEO van HumanWave. Veel organisaties beheren HRM-processen met logge ERP-systemen die moeilijk aanpasbaar zijn. "Met gebruiksvriendelijke cloud-oplossingen beschikken bedrijven over de juiste tools voor bedrijfsmatige groei, ontwikkeling, fusies en krimp. Daarnaast kunnen ze hiermee de activiteiten van hun medewerkers en HR-afdelingen in lijn brengen met hun strategische doelstellingen." De oplossingen die HumanWave in de cloud beschikbaar stelt, zijn voor Staffing, Absence Management, Expense Management, Recruitment Management en Travel Management.

Jan Baan, CEO van Cordys: "De Cordys Process Factory is een open omgeving waar iedereen specifieke mash-up-applicaties, oftewel MashApps, kan ontwikkelen. Op de bijbehorende Marketplace kunnen ISV's hun eigen distributiekanaal voor cloud-applicaties opzetten. We zijn bijzonder verheugd dat we zo snel na de officiële lancering van de Cordys Process Factory HumanWave kunnen verwelkomen als eerste partner die deze omgeving gebruikt. Veel andere ISV's werken momenteel aan bedrijfsmatige Cloud-applicaties die binnenkort eveneens op de Cordys Process Factory Marketplace beschikbaar zijn."

Met HumanWave Cloud Apps voor HRM kunnen organisaties lokale HRM-processen combineren en op elkaar laten aansluiten. Deze applicaties draaien op enterprise-software met verschillende webservices en -applicaties. "In plaats van veel te investeren in tijdrovende projecten om de enterprise-software aan te passen, zijn bedrijven nu in staat snel hun eigen HRM-applicaties op maat in te zetten. Zo kunnen ze veranderingen aanzienlijk sneller doorvoeren", zegt Aarsen. ###
Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen en voor zakelijke cloud-toepassingen. Het toonaangevende Cordys Business Operations Platform biedt closed-loop Business Process Management (BPM), Business Activity Monitoring en SaaS Deployment Frameworks voor het inrichten van een innovatieve Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). Tevens bevat het een open en geïntegreerde set van tools en technologieën, zoals een Composite Application Framework, een Master Data Management en een SOA Grid. Het Cordys-platform met zijn vooruitstrevende cloud-technologie stelt organisaties in staat om veel sneller te veranderen, waardoor de innovatie van hun bedrijfsvoering fundamenteel verbeterd kan worden ten gunste van een klantgerichte strategie. Global 2000-bedrijven hebben gekozen voor Cordys om belangrijke verbeteringen door te voeren in het functioneren van hun organisatie, zoals het verhogen van de productiviteit, het sneller op de markt brengen van nieuwe producten, het vergroten van de veiligheid of het sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in Duitsland, Noord-Amerika, Engeland, China, India en Israël.

HumanWave
HumanWave is een onafhankelijke leverancier van cloud-software. De innovatieve HRM-oplossingen stellen bedrijven in staat hun HR-processen effectief te organiseren. Hierdoor kunnen medewerkers beter samenwerken. De teams van HumanWave hebben uitgebreide ervaring in International Payroll en HR Development, en weten wat er speelt op dit gebied. Het bedrijf biedt innovatieve, flexibele oplossingen die integreren met andere webdiensten en bestaande systemen. Daarnaast zijn de oplossingen eenvoudig op maat te maken en beschikbaar in verschillende talen, en voldoen ze aan uiteenlopende wetgeving. HumanWave werkt nauw samen met experts, klanten en partners om te zorgen dat het aanbod constant nieuwe features en innovaties omvat. Dit kan doordat de onderhoudskosten van HumanWave-oplossingen laag zijn. Het merendeel van de opbrengsten van zijn oplossingen investeert HumanWave in Research & Development. Voor meer informatie: www.humanwave.nl.
Noot voor redacties
Noot voor de redactie,