Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Intershopgebruikers domineren Twinkle 100

De 100 grootste webwinkels van Nederland - de Twinkle 100 - zijn samen goed voor een omzet van bijna vijf miljard euro. Veel van hen kozen voor het platform Intershop voor hun e-commerceactiviteiten. En verzilverden deze, zo laat de lijst zien. Intershop feliciteert haar klanten van harte met dit resultaat.

Intelligente features en groeiscenario
De intelligente features, een duidelijke roadmap en de groeiscenario's van het e-commerce platform Intershop, hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen voor veel van Nederlands grootste webwinkeliers. Recentelijk is de nieuwe versie van Intershop, Enfinity 6.3, uitgebracht. Deze versie is na uitvoerig onderzoek op het gebied van klantbehoeften, gebruikersfeedback, trends en samenwerking met partners tot stand gekomen. Onder meer functies op het gebied van SEO, SEM, product en content management en online marketing werden uitgebreid. Enfinity 6.4 staat inmiddels in de steigers.

Intershop feliciteert.
Intershop feliciteert BCC, De Telegraaf, Euretco, Otto, Free Record Shop, ECI, KPN, Sanoma en Bruna met het behalen van een plek in de Twinkle 100.

Over Intershop
Intershop Communications is een toonaangevende leverancier van e-commercesoftware. Meer dan 400 ondernemingen wereldwijd (75 landen) maken gebruik van de software van Intershop. De geconsolideerde jaarlijkse online omzet van alle Enfinity klanten wordt op 75 miljard euro geschat. Intershop bedient samen met Eperium - implementatiepartner in de Benelux - een groot deel van de Nederlandse (r)etailmarkt.

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,