Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Hypotheekshop opent drie nieuwe vestigingen

Adviesproces en beloningsbeleid trekken nieuwe (startende) ondernemers

Huizen, 5 oktober 2009 - De Hypotheekshop opent drie nieuwe vestigingen. Nadat er eerder dit jaar al twee nieuwe vestigingen waren bijgekomen, zijn er nu weer drie nieuwe Hypotheekshops. In Utrecht, Lochem en in Amersfoort wordt in de komende weken een vestiging geopend.

Ron Bavelaar, directeur van De Hypotheekshop: 'De Hypotheekshop staat ondanks de huidige crisis in de belangstelling van (startende) ondernemers. Dit blijkt ook uit het feit dat eerder dit jaar al vier andere vestigingen succesvol zijn overgenomen. In de komende maanden breidt de organisatie verder uit. Een aantal bedrijven heeft namelijk al aangekondigd dat zij zich ook bij De Hypotheekshop willen aansluiten.'

Voor Charles Bos en Sandor Poiesz, de nieuwe franchisenemers in Utrecht, is het innovatieve en duidelijke beleid van De Hypotheekshop de belangrijkste reden om zich bij De Hypotheekshop aan te sluiten. Bos en Poiesz: 'Het belang van de consument wordt echt centraal gesteld. Dat zie je terug in het adviesproces en in de beloningswijze. De hele atmosfeer van de organisatie is gericht op transparantie en de verantwoordelijkheid van de adviseur.'

Dinand van Harselaar, de nieuwe franchisenemer in Lochem: 'Het beloningsbeleid van De Hypotheekshop is voor mij doorslaggevend geweest. Het stelt mij in staat om volledig onafhankelijk in het belang van de klant te adviseren. Bovendien is het bedrijfsmatig een uitstekend alternatief op het achterhaalde provisiemodel.' In Amersfoort openen Jacco van Nuijs en Paul Baas hun derde vestiging. Zij zijn al actief in Utrecht en Breukelen.

De Hypotheekshop
De Hypotheekshop is met circa 200 vestigingen de grootste hypotheekadviesketen in Nederland, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,