AVANCE gaat over op Apple en deelt oude computers uit


BREUKELEN, 20091005 -- Aangezien het complete kantoornetwerk van Avance sinds deze zomer volledig op Apple consoles draait en het bedrijf dit jaar 18 jaar bestaat, heeft directeur Ron Stomp besloten de 'oude' pc's gratis weg te geven. Behalve deze 8 PC's , zorgt Avance voor de installatie en een jaar lang gratis beheer. Aankomende weken zullen ook verschillende Windows servers worden vervangen door Apple servers. Deze maand is het nieuwe operating system van Apple namelijk op de markt gebracht, genaamd Snow Leopard. Zeer interessant voor het MKB is hierbij onder meer de geïntegreerde ondersteuning voor Microsoft Exchange, zodat MAC gebruikers probleemloos kunnen mailen binnen een bestaande Exchange omgeving. Voor Avance Nederland b.v. was dit voldoende reden om over te stappen.

'Ondernemen is meer dan het maken van winst', spreekt dhr. Stomp. `Avance verkeert in de luxe positie het afgelopen half jaar weer een gezonde groei te hebben gemaakt. Zowel financieel als qua personeelsaantal. Voor vele mensen en bedrijven is dit echter niet het geval geweest. Zij kregen te kampen met tegenslag door de economische crisis. Daarom hebben we besloten de gebruikte computers gratis weg te geven aan mensen of organisaties die wel eens een meevaller zouden kunnen gebruiken.'

Joop Heemskerk, Apple-consultant bij Avance Mac Support, onderdeel van Avance Nederland b.v., is zelf al jarenlang enthousiast gebruiker van Apple producten. Uiteraard roemt hij de aantrekkelijke features, de gebruiksvriendelijkheid, de virusbestendigheid en de mogelijkheid tot communicatie tussen de verschillende platforms onderling. Echter het meest enthousiast is Joop over de ongekende mogelijkheden om Apple apparatuur in een kantooromgeving te laten draaien. `Steeds vaker komen we de Mac tegen in een zakelijke omgeving. Veel mensen zijn nog steeds in de veronderstelling dat Mac thuishoort in de grafische wereld, dit is echter al lang achterhaald. Een Mac kan tegenwoordig uitstekend samenwerken met een Windows netwerk. Desgewenst kan er op Mac hardware zelfs een Windows OS worden geïnstalleerd. Dit is echter onnodig omdat er inmiddels ook toepassingen als Word, Powerpoint en Exact probleemloos onder Mac draaien.

En met de komst van Snow Leopard, het nieuwe operating system van Apple, is Apple een zeer goed alternatief voor Microsoft, met name voor MKB. Prachtig design, virusbestendig en gemakkelijk te beheren, waarbij Apple ook nog eens een zeer aantrekkelijke financiering aanbiedt tegen 0% rente'.

Voor bedrijven die overwegen een nieuw netwerk aan te schaffen is het momenteel zeer aantrekkelijk over te stappen op Apple. De betaling kunnen zij namelijk spreiden over 3 jaar tegen 0% rente.


1 oktober 2009 was het precies 18 jaar geleden dat Avance Nederland b.v. van start ging. In eerste instantie als software ontwikkelaar en aanbieder maar al snel als dienstverlener met het detacheren van professionele IT'ers.

Door de jaren heen heeft directeur Ron Stomp zijn bedrijf op een bezielende en originele manier weten te leiden. Rode draad is het plezier waarmee gewerkt wordt bij Avance. Regelmatig komt het personeel bij elkaar en worden er gezellige uitjes gemaakt. Er wordt echter ook hard gewerkt en daar zijn de resultaten zeker naar!

Want ondanks de economische recessie gaat het Avance nog steeds voor de wind. Als een witte raaf onderscheidt zij zich van de rest van de markt. Het afgelopen jaar wist zij wederom zowel een financiele groei als een groei in de personeelsbezetting te realiseren.

Achttien jaar bestaan mag dan wel een bepaalde mate van volwassenheid weergeven, het karakter van dit bedrijf laat zich toch het best bestempelen als jong en rebels. Avance vaart steeds haar eigen koers en dit blijkt bijzonder succesvol te zijn.

Meer weten over dit bijzondere bedrijf en over de actie AVANCE deelt uit? Kijk op
Avance