Semilo biedt Edgevertising: Gericht adverteren met gebruikersprofielen


LAREN, 20091005 -- Semilo, toonaangevend exploitant van advertentieruimte op het internet, met een bereik van meer dan 42% in Nederland, is een samenwerking aangegaan met Edgevertising, producent van een unieke methode en dito technologie voor de presentatie van advertenties en andere online uitingen aan geselecteerde bezoekers op basis van anonieme maar toch inhoudelijke- en individuele gebruikersprofielen. Edgevertising biedt Semilo een inhoudelijke aanvulling op bestaande selectiemechanismes, die opereren op basis van de inhoud van websites en gebruikersprofielen samengesteld uit surfgedrag.

`Het samenstellen van betrouwbare gebruikersprofielen, op basis van informatie opgegeven door de individuele gebruiker bij diverse communities en ledensites op anonieme basis, dus zonder de gebruiker lastig te vallen, is een heel belangrijke aanvulling op onze diensten. Adverteerders bereiken gegarandeerd de prospects die ze willen bereiken, website eigenaren hebben de mogelijkheid om interessante advertenties tegen hogere inkomsten te presenteren. Daar komt nog bij dat dit zonder enig risico mbt hun bestaande inkomsten gaat. Verder hebben eigenaren van databases met gebruikersgegevens unieke mogelijkheden om hun data te gelde te maken zonder dat de privacy van hun leden in het geding komt en hebben websurfers eindelijk advertenties waar ze wel in geïnteresseerd zijn. Iedereen profiteert dus van de voordelen...!' aldus Marcel Schuyt, Commercieel Direkteur van Semilo BV.

Over Semilo
Semilo BV is in haar vierjarige bestaan uitgegroeid tot één van de grootste advertentienetwerken van Nederland, met een maandelijks bereik van 6 miljoen Nederlanders. Als innovatieve speler is Semilo als geen ander in staat in te springen op de veranderende behoefte van haar klanten. Gecombineerd met gedegen kennis van zoekmachine marketing/optimalisatie en technische mogelijkheden op het gebied van hosting en bouw van websites, kan Semilo haar klanten met raad en daad bijstaan.
www.semilo.nl

Over Edgevertising
Edgevertising BV is een initiatief van Jan Kopmels en Lejo Duivenvoorde om een uniek platform te realiseren voor bewezen en effectief online adverteren, op basis van gebruikersprofielen verzameld uit diverse databases van grote communities, datingsites, webshops en abonneebestanden. Vanuit de huidige stand van vele miljoenen profielen groeien de verzameling te selecteren gegevens en het aantal anonieme (!) profielen dagelijks sterk op basis van de bestaande en nieuwe samenwerkingen.
Edgevertising werkt volgens het principe dat betaald wordt naar daadwerkelijke plaatsingen en helpt het rendement van databases, on-line campagnes en websites fors te verhogen.
www.edgevertising.net