CitySavvy adviseert Saxo Bank bij Nederlandse PR-activiteiten


AMSTERDAM, 20091005 -- CitySavvy, het pan-Europese bureau voor financiële en bedrijfscommunicatie, adviseert en ondersteunt Saxo Bank, de specialist in online beleggen, bij zijn Nederlandse PR-activiteiten. Het bureau verzorgde de communicatie rond Saxo's opening in Nederland, en is nu vanwege het succes van dat evenement als vaste communicatieadviseur aangesteld bij de beleggingsspecialist.

Saxo Bank Nederland biedt particuliere en institutionele beleggers in Nederland een complete online beleggingsportefeuille en een Wealth Management-pakket. Wereldwijd is Saxo Bank de leidende aanbieder van online valutahandel, en biedt daarnaast CFD's, aandelen, obligaties, ETF's en een scala aan andere beleggingsmogelijkheden.

Het team dat namens CitySavvy aan de slag gaat voor Saxo Bank bestaat uit Anne Louise Van Lynden van Sandenburg, CitySavvy's Managing Director in de Benelux, en Maria Englund, Director.

"Saxo Bank heeft een zeer interessant dienstenportfolio en wij hebben met plezier hun introductie in Nederland verzorgd. We zien ruime mogelijkheden om Saxo duidelijk zichtbaar te profileren in de regio," aldus Van Lynden van Sandenburg.

"Wij zijn erg tevreden met het positioneringsadvies en de media-aandacht die CitySavvy voor ons heeft gegenereerd," zegt Peter Comstock, co-CEO van Saxo Bank Nederland. "We zien verdere samenwerking graag tegemoet."

CitySavvy, opgericht in 2005, biedt een ruim assortiment communicatie- en PR-diensten aan een breed klantenportfolio met onder meer Gruppo Campari, ETF Securities, EMCF, Deloitte, The Riverside Company, ARCADIS en ING Wholesale Banking. Door de recente fusie met financieel-communicatieadviesbureau Investor Voice is een bedrijf ontstaan dat toonaangevend is in de financiële en bedrijfscommunicatie.


Over CitySavvy



CitySavvy (www.citysavvy.com) is een adviesbureau voor bedrijfs- en financiële communicatie met kantoren in Londen en Amsterdam. CitySavvy biedt een breed dienstenportfolio in financiële en bedrijfs-PR, stakeholderscommunicatie en interne communicatie. Onze consultants zijn voormalige bankiers en oud-journalisten, die gewerkt hebben voor vooraanstaande, internationale nieuwsorganisaties als The Financial Times, Reuters en Bloomberg, en PR-professionals afkomstig van wereldwijd hooggewaardeerde bureaus.





Ingezonden persbericht