Gemeente Boekel


Start huis-aan-huis inzameling van plastic verpakkingsafval

Maandag 5 oktober wordt gestart met het huis-aan-huis inzamelen van plastic verpakkingsafval. Vanaf deze datum wordt eens per maand het plastic verpakkingsafval opgehaald. U zet dan gewoon uw plastic verpakkingsafval in de speciale Plastic Heroes afvalzak aan de straat.

logo Plastic Heroes_1.jpg

Â

Onlangs heeft u een informatiepakketje thuis ontvangen met daarin een brief van de Bestuurscommissie Afvalinzameling, een folder en een setje Plastic Heroes afvalzakken. In de folder kunt u nalezen wat welen wat niet tot plastic verpakkingsafval behoort.

Vanaf maandag 5 oktober wordt één keer per maand uw plastic verpakkingsafval ingezameld. Op welke dag uw gemeente, wijk, straat of huishouden aan de beurt is, laten wij u zo snel mogelijk weten. Houdt u daarvoor de gemeentepagina en de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling - www.afval.rmb.nl/kunststofinzameling onder het kopje Huis-aan-huis inzameling - nauwlettend in de gaten.

Milieustraten
U kunt te allen tijden terecht bij de milieustraat in Haps en de minimilieustraat in uw gemeente. Het aanbieden van plastic verpakkingsafval op de milieustraten blijft nog steeds mogelijk en gratis.

Uitgiftepunten Plastic Heroes afvalzakken
De speciale Plastic Heroes afvalzakken zijn verkrijgbaar bij de milieustraat in Haps, de minimilieustraten in de gemeenten, de gemeentehuizen, de kringloopwinkels van Stichting Actief in Cuijk en Boxmeer en bij verschillende gemeenschapshuizen en supermarkten in uw woonplaats. Kijk voor alle uitgiftepunten en adressen op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling,
www.afval.rmb.nl/kunststofinzameling, onder het kopje Waar en Wanneer?.

Meer informatie
Alle actuele informatie over het gescheiden inzamelen van plastic verpakkingsafval vindt u op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling, www.afval.rmb.nl/kunststofinzameling. Voor vragen kunt u ook bellen met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485 â 338 352.