IDFORALL schenkt per verkocht identiteitsplaatje EUR 2 aan goed doel


ROTTERDAM, 20091005 -- IDFORALL, webshop en leverancier van identiteitsplaatjes en accessoires, schenkt vanaf 1 oktober t/m 31 december 2009 per verkocht identiteitsplaatje 2 euro aan de Doe Een Wens Stichting. IDFORALL heeft besloten om deze actie te voeren omdat zij kracht wil bijzetten voor de missie van de Stichting, namelijk het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte om daarmee een ervaring van hoop, kracht en blijdschap te creëren. Door middel van deze actie hoopt zij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Doe Een Wens.

Meer informatie over de actie voor Doe Een Wens vindt u op de website van IDFORALL

Over IDFORALL

IDFORALL is leverancier van identiteitsplaatjes en accessoires. Zij richt zich hoofdzakelijk op ouders met kinderen vanaf 2 jaar. Ieder jaar weer raken vele kinderen vermist in drukke winkelstraten, op het strand, pretpak of zelfs als ze buiten spelen. Ook mensen met beperkingen zoals diabetici, doven, slechtzienden vallen onder haar doelgroep. Een identiteitsplaatje zorgt ervoor dat de identiteit van de drager snel en duidelijk bekend is wanneer dat van belang is.

De identiteitsplaatjes van IDFORALL zijn niet alleen waardevol, maar zijn ook nog eens een leuk en mooi accessoire om te dragen. IDFORALL biedt een breed assortiment en daardoor kunnen er vele combinaties gemaakt worden. Dat maakt een identiteitsplaatje een hip en cool item waarmee kinderen gezien mogen worden.

Doe Een Wens Stichting Nederland

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 3000 wensen vervuld. Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl

IDFORALL