Verklaring van Prudential Financial Inc.

NEWARK, New Jersey--(BUSINESS WIRE)-- 20091005 --

Prudential Financial Inc.(NYSE:PRU) heeft vandaag bekendgemaakt dat het momenteel mogelijkheden onderzoekt voor zijn beleggings- en fondsbeheeractiviteiten in Korea. Onder deze mogelijkheden valt een mogelijke verkoop van Prudential Investments & Securities Co. Ltd. en/of Prudential Asset Management Co. Ltd die allebei hun hoofdkwartier hebben in Seoul, Zuid-Korea. Dit heeft geen invloed op de activiteiten van Prudential op het gebied van levensverzekering in Korea: Prudential Life Insurance Company of Korea Ltd. (ook bekend als Prudential of Korea of POK)

Prudential Financial Inc. (NYSE:PRU), een toonaangevend bedrijf op het gebied van financiële diensten met op 30 juni 2009 ongeveer 580 miljard USD aan activa onder beheer is actief in de Verenigde Staten, Azië, Europa, en Latijns-Amerika. Prudential gebruikt zijn langdurige expertise op het gebied van levensverzekering en vermogensbeheer om ongeveer 50 miljoen particuliere en institutionele klanten te helpen om hun vermogen te laten toenemen en te beschermen. De activiteiten van Prudential bieden een verscheidenheid aan producten en diensten, waaronder levensverzekering, lijfrente, pensioensgerelateerde diensten, gemeenschappelijke fondsen, beleggingsbeheer en vastgoeddiensten. Meer informatie vindt u op http://www.news.prudential.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Prudential Financial Inc.
Lisa Villareal, +1-973-367-2503
of +1-973-517-6901 (mobiel)
lisa.villareal@prudential.com
Jaehwan Lee, +82-2-3770-7373

jaehwan.lee@pru.co.kr

Ticker_symbol NYSE:PRU