Ingezonden persbericht


Sky Radio's 90's at 9: het ultieme uur om de jaren '90 opnieuw te beleven!

Naarden, 2 oktober 2009 I Maandag 5 oktober start Sky Radio met het interactieve programma 90's at 9. Elke werkdag tussen 09.00 uur en 10.00 uur 's ochtends staat het station met 'music that makes you feel good' in het teken van de jaren '90. Alle favoriete 90's hits van Sky Radio-luisteraars komen in een heerlijk swingend uur voorbij.

De jaren '90 voelt voor velen als de dag van gisteren. Maar het is toch alweer een tijd terug dat we uit ons dak gingen op hits als 'Baby One More Time' van Britney Spears, weg zwijmelden bij 'Torn' van Nathalie Imbruglia en gebiologeerd voor de televisie het dansje uit de clip 'U Can't Touch This' van MC Hammer na probeerden te doen. Het ultieme 90's gevoel met de meest uiteenlopende hits komt terug tijdens de 90's at 9.

Actie
Luisteraars die de dag willen starten met hun favoriete hits uit de jaren 90, kunnen zelf tracks aanvragen. Via Skyradio.nl kan er gestemd worden op de meest favoriete popklassiekers. Door middel van een gratis SMS of e-mail alert houdt Sky Radio luisteraars op de hoogte wanneer hun favoriete hits worden gedraaid.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.

Sky Radio 101 FM is onderdeel van de Sky Radio Group.