Ingezonden persbericht


Uitzendplaats.nl GRATIS online uitzendbureau!
Uitzendplaats.nl had vorig jaar oktober de primeur als eerste online uitzendbureau van Nederland.

Uitzendplaats.nl is nu geheel gratis geworden.

Hiermee gaat Uitzendplaats.nl de concurrentie aan met websites waar men nog steeds honderden euro's vraagt voor het plaatsen van een vacature.


Plaats ook gratis uw vacatures en benader gratis beschikbare en geschikte kandidaten op Uitzendplaats.nl. Uitzendplaats.nl is een uitstekende werving en selectie tool voor ondernemers, HRM managers, uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus. Kandidaten worden overzichtelijk getoond en kunnen eenvoudig en direct, kosteloos worden benaderd voor werk. Vacatures zijn snel en eenvoudig geplaatst en worden uitstekend gevonden door Google.

Uitzendplaats.nl verdient uiteindelijk via Payrollplaats.nl. Hierdoor behouden werkgevers de zelfde flexibele voordelen als bij een uitzendbureau. Alleen is via Uitzendplaats werken een stuk goedkoper. Het voordeel kan, als U gebruik maakt van Payrollplaats.nl, oplopen tot ruim 20% van de brute loonkosten. En dat kan omdat wij veel minder kosten hebben dan reguliere uitzendbureaus. Maar dat kunt U zelf ook wel bedenken.

Meer informatie over Uitzendplaats.nl? Kijk dan op www.uitzendplaats.nl.

Groningen, 5 oktober 2009

Noot voor de redactie (