Ingezonden persbericht


Easynet Global Services richt zich op verdere verbetering klanttevredenheid Nieuwe samenwerkingsverbanden en benoeming managers ondersteunt klantstrategie

Amsterdam, 5 oktober 2009 â¤* Easynet Global Services heeft partnerships gesloten met Telstra International EMEA in Afrika, Azië en het Stille Zuidzee-gebied, met Tata in India en met TDC in Scandinavië. Dankzij deze samenwerkingsverbanden profiteren Easynet Global Services-klanten van een grotere flexibiliteit, lagere kosten en optimale servicekwaliteit. Daarnaast benoemt Easynet Global Services nieuwe managers. Met de partnerships en nieuwe leden van het managementteam geeft het bedrijf zijn strategie verder vorm om de klanttevredenheid te vergroten.

Easynet Global Services hanteert een partnermodel dat het eigen netwerk combineert met samenwerkingsverbanden in verschillende geografische gebieden. Zo garandeert het bedrijf de breedst mogelijke netwerkdekking en een optimale klantervaring.

Denis Planat, Chief Operating Officer van Easynet Global Services: 'Het is belangrijk dat onze klanten beschikken over een efficiënte netwerkinfrastructuur waar ter wereld ze ook zakendoen. Door samen te werken met diverse partners, bieden we klanten de best mogelijke balans tussen lokale kennis en geografisch bereik.'

Easynet Global Services heeft ook diverse nieuwe managers benoemd. Justin Fielder keert terug bij het bedrijf in de functie van Chief Planning and Technology Officer. Verder is Koen Vanpraet bevorderd tot Global Sales & Marketing Director en komt Vince Russell bij Easynet in dienst als Group Finance Director. Op lokaal niveau is Phil Mullan benoemd tot UK Managing Director. Hij wordt in deze rol ondersteund door de nieuwe UK Sales & Marketing Director Andrew Sumner. In Frankrijk is Patrick Cason aangesteld als Sales & Marketing Director.

Justin Fielder werkte de afgelopen drie jaar bij de Technology Group van BSkyB. Hij werkte in totaal twaalf jaar voor de groep en keert nu terug naar Easynet, waar hij de verantwoordelijkheid krijgt over de technologie- en planningactiviteiten. Vanuit initiatieven zoals EtherStream Local Access en LLU (Local Loop Unbundling) brengt Easynet innovaties op het gebied van producten en oplossingen op de markt, waarmee klanten hun voorsprong kunnen vergroten. Deze initiatieven worden voortgezet door de terugkeer van Fielder.

Koen Vanpraet, gepromoveerd tot Global Sales & Marketing Director, leidt de geïntegreerde wereldwijde sales- en marketingstrategie en is verantwoordelijk voor de internationale marketingagenda. In deze rol richt Vanpraet zich op business development, strategische-samenwerkingsverbanden, salesondersteuning, bid-beheer en de marketingstrategie. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de levering van klantcommunicatie in de breedste zin van het woord. Vince Russell is aangesteld als Group Finance Director en combineert dit met zijn functie als Director of Finance, Technology and Enterprise bij BSkyB.

Planat:'Wij onderscheiden ons dankzij onze medewerkers. Deze aanstellingen helpen ons bij het versterken van onze reputatie op het gebied van goede klantenservice. Daarnaast helpen deze managers bij het voortzetten van de verkoopsuccessen die we dit financiële jaar hebben geboekt.'

Over Easynet Global Services
Easynet is een internationale aanbieder van managed netwerken en hostingdiensten, en levert uitstekende managed oplossingen aan middelgrote en grote ondernemingen. Easynet heeft een uitgebreide nationale en internationale netwerk- en hosting-infrastructuur, en onderscheidt zich door een uitmuntende klantenservice. De benadering van Easynet is gebaseerd op professionele expertise in het begrijpen, ontwerpen, leveren en beheren van klantgerichte oplossingen, op het vermogen tot succesvolle samenwerking met partners en op aandacht voor kwaliteit. Easynet werkt momenteel in geheel Europa en heeft tevens vestigingen in Sjanghai en Hongkong, China en in Mumbai, India.

Dankzij deze inspanningen zijn de klanten van Easynet haar grootste voorstanders: voorbeelden zijn Bridgestone, Domo, Tele Atlas, Yakult en Hallmark. Easynet is onderdeel van British Sky Broadcasting (BSkyB). BSkyB is een beursgenoteerde onderneming met een totale marktwaarde van meer dan £ 7,4 miljard. Ga naar www.easynet.nl voor meer informatie.




Ingezonden persbericht