Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Epe - Auto gestolen                                       |

Op zondagochtend 4 oktober werd een bestelauto gestolen aan de Esschertsweg in Epe. De auto, een blauwe Renault Kangoo met het kenteken 59BKHH, staat inmiddels als gestolen geregistreerd.


De politie kreeg omstreeks 08:40 uur de melding binnen van de diefstal. De eigenaar had de auto geparkeerd bij een weiland aan de Esschertsweg en was even weg naar de dieren in het weiland. In een kort tijdsbestek werd de auto meegenomen. De politie heeft de auto als gestolen geregistreerd.

|     |Ermelo - Rijbewijs en auto in beslag genomen              |

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 oktober het rijbewijs ingevorderd van een 39-jarige man uit Ermelo. De man negeerde een stopteken van de politie en vertoonde opvallend rijgedrag. Hij werd na een achtervolging op de Telgterengweg in Ermelo aangehouden.


De man negeerde omstreeks 01:15 uur een stopteken van de politie. Hierop ontstond een achtervolging. De 39-jarige man ging er met hoge snelheden vandoor. De achtervolging ging via het centrum van Ermelo verder door Horst. De man kon uiteindelijk op de Telgterengweg in Ermelo worden aangehouden. Hij was in verwarde toestand en werd meegenomen naar het politiebureau. De man was niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen. Na beoordeling van de crisisdienst werd de man overgedragen aan de hulpverlening.
Op basis van de snelheidsovertreding(en) en het gevaarlijk rijgedrag, werd het rijbewijs van de man ingevorderd. Daarnaast is zijn auto in beslag genomen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --