Nieuw initiatief maakt interimmers/freelancers beter vindbaar


Openbaar en gratis databestand van interimmers/freelancers

EPE, 20091005 -- Op 1 oktober 2009 is de website www.zoekeeninterimmer.nl on-line gegaan. De website is een openbare database van beschikbare interim-managers / freelancers. Opdrachtgevers / Intermediairs kunnen -middels handige zoektools- interimmers zoeken en rechtstreeks gratis contact met hun op te nemen. Dit zonder tussenkomst van een intermediair. Ook kunnen opdrachtgevers opdrachten uitzetten welke automatisch en zonder kosten onder de ingeschreven interimmers worden verspreid.

Zoekeeninterimmer.nl is een initiatief van Jan van den Brink, zelf interim-manager: "In deze moeilijke markt moeten opdrachtgevers veelal bezuinigen op hun externe inleen. Door zelf te zoeken en te selecteren kunnen opdrachtgevers circa 18% tot 25% van de inleenkosten besparen. Interimmers profiteren van onze site door individueel goed gevonden te worden. Interimmers krijgen op onze site een mooie mogelijkheid om zich te profileren en bekend te maken. Het mes snijdt hierdoor aan beide kanten."

Concurrerende sites op de markt zijn veelal verkapte intermediairs en vragen veelal fee voor een geslaagde match. Bij zoekeeninterimmer.nl is de dienstverlening voor opdrachtgevers 100% gratis.





ingezonden persbericht