Gemeente 's-Hertogenbosch

24-09-2009
Uw mening is belangrijk!

Onderzoek dienstverlening Stadskantoor
De gemeente 's-Hertogenbosch is benieuwd wat ú vindt van de dienstverlening in de hal van het Stadskantoor van de gemeente 's-Hertogenbosch. Om hierachter te komen wordt een onderzoek gedaan. Daarbij wordt bijvoorbeeld gevraagd naar de reden van uw bezoek, de wachttijden aan de balies, de openingstijden van het Stadskantoor, enz. Het gaat hierbij niet alleen om de balies van Burgerzaken, maar ook om de Informatiebalie, het Loket Bouwen en het WMO-loket.

Van 5 t/m 9 oktober wordt dit onderzoek uitgevoerd door een medewerker van de gemeente in de hal van het Stadskantoor. Als u in die week een product of dienst aanvraagt of afneemt aan één van de loketten of balies in de hal, dan kunt u na afloop gevraagd worden deel te nemen aan het onderzoek. U kunt zichzelf natuurlijk ook melden aan één van de tafels in de hal om een vragenlijst in te vullen.

We zijn zeer benieuwd naar uw mening en hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Met uw antwoorden kan de gemeente bepalen of haar dienstverlening moet worden aangepast. Kortom, uw mening is belangrijk!