Gemeente Eersel


Burgemeester Anja Thijs-Rademakers bezoekt de dorpen van gemeente Eersel

In oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers weer de dorpen van gemeente Eersel om in een informele sfeer te praten en ideeën uit te wisselen met de inwoners en de verenigingen. Ze is in de dorpen aanwezig in de avonduren. Hieronder volgt een kort programma van de bezoeken. De burgemeester en de organiserende dorpsraden en leefbaarheidsgroepen stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Â

Op woensdagavond 7 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers Duizel

Het bezoek van burgemeester Thijs-Rademakers aan Duizel begint om 20.00 uur in gemeenschapshuis de Smis waar de koffie klaarstaat en iedereen welkom is voor een ronde tafelgesprek. De burgemeester zal met bewoners van gedachte wisselen over verschillende themaâs waaronder communicatie en dienstverlening door de gemeente, senioren, jeugdbelangen en het verenigingsleven. De avond wordt afgesloten met een informele borrel waarbij de mogelijkheid bestaat nader kennis te maken met de burgemeester. De avond wordt georganiseerd door Zorg om Duizel.

Â

Op donderdagavond 8 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers Wintelre.

Het bezoek start om 18.30 uur met een bezoek aan de nieuwbouw van de Rosdoek en het Gildegebouw. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de Rosdoek en staat de koffie klaar. Vanaf 20.00 uur start het ronde tafelgesprek, waarbij bewoners aanschuiven bij de burgemeester. De onderwerpen voor het ronde tafelgesprek zijn onder andere communicatie, dienstverlening, zorg en woningbouw. De avond wordt afgesloten met een informele borrel. Het bezoek wordt georganiseerd door Leefbaar Wintelre.

Â

Op maandagavond 12 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers Knegsel.

Het bezoek start om 18.30 uur bij de Leenhoef, waarna het gezelschap een kijkje zal nemen bij de Bolle Akker, de Rabobank en het dorpsplein. Vanaf 19.30 uur zijn alle inwoners van Knegsel welkom in de Leenhoef. Ook hier wordt een ronde tafelgesprek gevoerd. Themaâs die in Knegsel aan de orde komen zijn het verenigingsleven en de voorzieningen in Knegsel. Daarnaast zijn verkeer, bouwen, communicatie en dienstverlening belangrijke themaâs. Na afloop kunt u tijdens een informele borrel verder praten met de burgemeester. Het bezoek wordt georganiseerd door de leefbaarheidsgroep Knegsel.

Â

Op woensdagavond 14 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers Vessem.

Om 19.00 uur is de ontvangst bij Groenendaal, waarna aansluitend een bezoek aan de Lambertuskerk op het programma staat. Om 20.00 uur wordt het programma vervolgd in Dân Boogerd waar iedereen welkom is en de burgemeester vanaf 20.15 uur in gesprek gaat met bewoners. Naast communicatie en dienstverlening door de gemeente wordt gesproken over het verenigingsleven en het belang van het gemeenschapshuis. Ook dorpontwikkelingsplan Vessem komt aan de orde. Een informele borrel vormt de afsluiting van de avond. Het bezoek wordt georganiseerd door dorpsraad Vessem.

Â

Op donderdag 15 oktober bezoekt burgemeester Anja Thijs-Rademakers tenslotte Steensel

Dit bezoek start om 19.15 uur in de Höllekes waar vanaf de burgemeester vanaf 19.30 uur in gesprek zal gaan met bewoners over verschillende themaâs zoals communicatie en dienstverlening door de gemeente, over motorcrossen en handhaving. Na afloop is er een informele borrel. Het bezoek wordt georganiseerd door dorpsraad Steensel.