Cofely sponsort Sustainable Minds Symposium

07 oktober 09 |

Op 7 oktober 2009 organiseert de Numa Group het symposium Sustainable Minds in het WTC te Rotterdam. Het thema van het symposium is Verplaatsingen in Nederland. De organisatie van dit symposium is een eerste aanzet om te komen tot een platform op het gebied van duurzaamheid waar concrete en actieve kennisdeling en bundeling van innovatie- en executiekracht plaatsvindt.

Tijdens het symposium zullen verschillende topmanagers uit overheid en bedrijfsleven initiatieven in hun organisatie op het gebied van duurzaamheid toelichten. De nadruk ligt hierbij op de reductie van vervuiling veroorzaakt door het verplaatsen van mensen en middelen.

Cofely wil graag een actieve bijdrage leveren aan het duurzaamheidplatform en is sponsor van het symposium. Cofely heeft ruime ervaring in energy efficiency projecten en trajecten in uiteenlopende markten. Wij ontwikkelen mee in nieuwe duurzame initiatieven, zoals CO2-opslag, private (wind)netten, biomassacentrales en LNG as a maritime fuel. Als onderdeel van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers ter wereld, hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk en R&D-capaciteit. Het op een verantwoorde manier inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema's in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik is ons dagelijks werk. Cofely-ers kijken daarbij met een frisse blik naar elke uitdaging en zijn bereid onconventionele, creatieve oplossingen aan te dragen. Nieuwe ideeën, methodes en werkwijzen die verrassende, effectieve en duurzame oplossingen opleveren.

Voor het programma en nadere informatie over het symposium Sustainable Minds kunt u de website www.sustainableminds.nl raadplegen.