More at Work van start

16/09/2009 11:47

More at Work

More at work gaat van start! Op 8 oktober 2009 opent in Hilversum aan de Korte Noorderweg 29 More at work officieel haar deuren. Deze unieke organisatie biedt mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een tijdelijke werkomgeving en een intensief begeleide weg naar betaald werk. More at work is een stichting die afhankelijk is van financiële steun. Deze steun krijgt More at work onder meer van de Rabobank Foundation, UWV en reïntegratiebedrijf re-Activate.

De heer E.C. Bakker, burgemeester van Gemeente Hilversum,

de heer A. van Amsterdam van UWV (programma manager Wajong),

de heer R. Veldhuizen (directeur Particulieren van Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen) en

leden van het bestuur van More at work zullen op de openingsdag op 8 oktober het woord voeren.

Tijdelijke werkomgeving

Er zijn mensen die door uiteenlopende omstandigheden een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Soms zijn dat kwetsbare mensen die graag weer aan de slag willen maar daar alléén niet in slagen. Als belangrijk onderdeel van hun reïntegratietraject biedt More at work deze groep onder begeleiding zinvol werk.

More at work is ook een stagebedrijf. Naast de geboden luwteplekken voor mensen met een individuele reïntegratieovereenkomst (IRO) zijn er ook stageplekken voor leerlingen van ZML- en praktijkscholen. Hun werkzaamheden worden begeleid door een vaste staf en door luwtewerkers met veel kennis en werkervaring.

Doel

Het algemeen doel van More at work is het overbruggen van de afstand tot de arbeidsmarkt door het (weer) opbouwen van:


-Werkervaring


-Belastbaarheid


-Vaardigheden


-CV

Het uiteindelijke resultaat is uitstroom naar vast werk.

Uniek

More at work is een unieke organisatie in Nederland. Nog niet eerder bood een organisatie op deze manier hulp aan re-integratie voor een dergelijke uiteenlopende groep mensen.

Locatie en tijd

Korte Noorderweg 29 te Hilversum

Van 16.45 tot 19.00 uur (ontvangst vanaf 16.15 uur)





http://www.moreatwork.nl

http://www.moreatwork.nl