PvdA gaat samen met inwoners voor een "Beter Bussum"


BUSSUM, 20090925 -- Het kan altijd beter! Daarom gaat de Bussumse PvdA samen met inwoners de voorbereidingen in voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

Op een speciaal georganiseerd Beter Bussum Café gaan de lokale sociaal democraten in gesprek met Bussumers over welke onderwerpen en oplossingen niet in het PvdA verkiezingsprogramma mogen ontbreken. Ook zal deze avond de website www.BeterBussum.nl worden geopend, waarop iedereen suggesties kan achterlaten.
Het is voor het eerst dat ook niet-leden bij het opstellen van het programma worden betrokken. Fractievoorzitter Ellen Groten : "Voor ons horen inwoners en hun bestuur niet tegenover elkaar te staan. De PvdA Bussum wil juist van de kennis en ervaring van onze inwoners gebruik maken bij het raadswerk. Ook het verkiezingsprogramma schrijven moet je niet willen doen zonder diegenen om wie het gaat."
Het Beter Bussum Café is openbaar toegankelijk voor alle Bussumse inwoners. Het wordt gehouden op donderdag 8 oktober 2009 en begint om 20.00 uur in wijkcentrum Achter de Linde, Godelindedwarsstraat 34. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar mag wel via idee@beterbussum.nl.

PvdA Bussum





ingezonden persbericht