Gemeente Sneek


bestemmingsplannen

Vaststellen bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Sneek maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 29 september 2009 het bestemmingsplan "De Loten" en "Alexanderstraat 7" ongewijzigd en de bestemmingsplannen "Woudvaart", "Lemmerweg Oost en West" en "Centrum voor de Kunsten, het Atrium" gewijzigd heeft vastgesteld.

De genoemde bestemmingsplannen liggen vanaf 9 oktober 2009 t/m 19 november 2009 ter inzage, bij de centrale balie, Marktstraat 15. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: http://www.sneek.nl/, onder `Actueel in Sneek', `Bestemmingsplannen'.

De gewijzigde vaststelling van de bestemmingsplannen "Woudvaart", "Lemmerweg Oost en - West" en "Centrum voor de Kunsten, het Atrium" heeft betrekking op de volgende punten:

Bestemmingsplan "Woudvaart":

* Wijziging regel:

De tekst van artikel 3.1, sub e wordt vervangen door: bedrijf t/m categorie 4.2 bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Bestemmingsplan "Lemmerweg Oost en - West:"

* Wijziging plankaart:

Ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan zijn de bouwvlakken binnen de bestemming "wonen (W)" met de aanduiding `NWT' tussen de Pier Heemstrastraat, de Quirijn de Blaustraat, de Van Schouwenburgstraat en de Pieter Sikkesstraat vervallen.

Bestemmingsplan "Centrum voor de Kunsten, het Atrium":

Wijziging regels:

* De tekst van artikel 1, sub 22 peil wordt vervangen door: de door de gemeenteraad of burgemeester en wethouders vastgestelde hoogte van de weg, waaraan het bouwwerk is gelegen of, indien het bouwwerk niet direct aan de weg is gelegen, de hoogte van het eigen terrein, (was aansluitend terrein).


* De tekst van artikel 3, onder 2 (bouwregels) sub a 3 wordt vervangen door: de dakhelling niet minder mag bedragen dan 5°, (was 10°).

Wijziging plankaart:

* De maximale bouwhoogte van 2,5m, zoals op de plankaart is aangegeven voor het deel achter het Bolwerk en grenzend aan het perceel Nauwe Noorderhorne 1 te wijzigen naar een maximale bouwhoogte van 4m.

* De maximale goot- en bouwhoogte van respectievelijk 2.3m en 2.5m zoals op de plankaart is aangegeven voor het deel van de plankaart tussen het perceel Nauwe Noorderhorne 1 en Nauwe Noorderhorne 11 te wijzigen in respectievelijk 3.9 en 4.0m;

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan, door degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend, gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling