Uitgeverij Van Gorcum

Pedagogiek | Onderwijskunde | Lerarenopleiding > Hoogbegaafdheid

Studiedag 'Slimme kleuters' - 9 oktober 2009 Hoogbegaafdheid in het basisonderwijs


Op 9 oktober 2009 organiseren uitgeverij Koninklijke Van Gorcum en Slim! Educatief de studiedag 'Slimme kleuters'. Deze studiedag vindt plaats in congrescentrum 'De Werelt' in Lunteren.

Deze dag biedt u een informatief en inspirerend programma met lezingen over 'Het herkennen van een ontwikkelingsvoorsprong bij kleuters', 'Uitdagend rekenonderwijs in de onderbouw' en 'De sociaal-emotionele ontwikkeling van jonge kinderen'.

De sprekers zijn Alja de Bruin-de Boer, Jan de Lange en Eleonoor van Gerven.
Naast deze lezingen kunt u uiteraard volop ervaringen uitwisselen met collega-scholen èn geeft een deskundig panel antwoord op al uw vragen over hoogbegaafdheid. Dagvoorzitter is Hester Macrander, cabaretier en columnist.
Bekijk de volledige uitnodiging

De studiedag is bedoeld voor leerkrachten, IB-ers en RT-ers, maar ook voor directies en bovenschool managers van basisscholen. De kosten voor deze dag zijn 195,- (incl. btw). U kunt dit middels eenmalige machtiging voldoen. De studiedag kent een maximum aantal deelnemers. Inschrijving wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt. Schrijf u dus tijdig in!.