Ingezonden persbericht


Lekker NoordHollands!

In Noord-Holland worden veel streekproducten geproduceerd maar waar zijn ze verkrijgbaar, hoe maak je er een lekkere maaltijd van en waar kun je ze proeven? In het gratis verkrijgbare magazine Lekker NoordHollands wordt dit op een aantrekkelijke manier uitgelegd.

Ontmoet al lezend nuchtere Noord-Hollanders die bevlogen bezig zijn met prachtige groenten, sappig fruit, heerlijke zuivelproducten, verse vis en mals vlees. Met respect voor dieren en natuur en aangepast aan het ritme van de seizoenen zijn ze altijd bezig om de kwaliteit op een nog hoger peil te brengen. En al die restaurants die de smakelijkste gerechten maken en daarbij bewust kiezen voor producten die dichtbij te koop zijn. Chef-koks die al etend door de tuin van een teler lopen, gewoon de modder van een spruitje afvegen en even proeven. Door deze en veel meer andere verhalen, tips, recepten en adressen leert u Noord-Holland kennen van haar groene, gastvrije en smakelijkste kant. Word geïnspireerd en verleid door de enthousiaste verhalen in deze editie van Lekker NoordHollands. Ga op pad en geniet van de Noord-Hollandse weidsheid, de heldere luchten, de goed bewaarde cultuurhistorie met typische tradities en het waterrijke landschap. Proef die heerlijke producten, maak die lekkere recepten of laat u verwennen in een van de vele restaurants die verrassende gerechten maken van streekproducten. Het blijkt allemaal zo dicht bij huis te zijn, super gezond en echt lekker Noord-Hollands.

Het culinaire magazine 'Lekker Noordhollands' is vanaf vrijdag 9 oktober gratis verkrijgbaar bij de VVV vestigingen, restaurants en attracties en bij culinaire evenementen in Noord-Holland Noord. Het magazine staat ook online: www.lekkernoordhollands.nl: doorklikken voor meer informatie is mogelijk.