Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Renswoude, 9 oktober 2009

Volop keuze uit drie- en viersterrenhotels in heel Nederland

KRUIDVAT BIEDT HOTELKAMERS AAN VOOR STUNTPRIJS VAN 9,95 EURO PER NACHT

Na het grote succes van vorig jaar pakt Kruidvat weer uit met een aanbieding waarbij klanten een overnachting in een prachtig drie- of viersterrenhotel kunnen boeken voor de stuntprijs van 9,95 euro per nacht per persoon. Iedereen die gebruik wil maken van deze buitenkans moet er snel bij zijn: de verkoop van vouchers gaat op 13 oktober van start en duurt zo lang de voorraad strekt. De ervaring van vorig jaar heeft namelijk geleerd dat de vouchers in een razend tempo de winkels uitvliegen. Per persoon worden maximaal 4 vouchers verstrekt. Klanten kunnen deze verzilveren bij alle 35 drie- en viersterrenhotels van de Fletcher Hotel Group in Nederland.

Nederlanders gaan er graag even tussen uit in eigen land en juist in deze onzekere tijd is de stuntaanbieding van Kruidvat voor veel mensen een uitkomst. "Iedereen wil de drukte van alledag graag even ontvluchten en Kruidvat maakt dit door deze spectaculaire aanbieding opnieuw mogelijk. Hiermee voorzien we in een zichtbare behoefte, want vorig jaar was de actie een doorslaand succes", vertelt Milo Laseur, directeur Marketing en Winkelconcept van Kruidvat. "We bieden de mogelijkheid er even heerlijk tussenuit te gaan - of het nu gaat om een weekend of een midweek - voor een supergoedkope prijs!" De hotels van Fletcher Hotel Group bevinden zich op prachtige locaties verspreid over heel Nederland. De overnachtingen zijn op basis van 2 personen. Klanten van Kruidvat kunnen vouchers in het komende halfjaar bij alle drie- en viersterrenhotels van de hotelketen verzilveren.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 942 winkels en meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Elke week bezoeken ruim drie miljoen klanten de winkels van Kruidvat. Kruidvat is onderdeel van de A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Kruidvat behoren in Nederland ook Trekpleister en Prijsmepper Outlet tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Noot aan de redactie



Ingezonden persbericht