Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Nijmegen, 09 oktober 2009.

Vakantiegangers krijgen eigen social netwerksite

Online uitgever van social reismedia QuaMundi Travel Media heeft sinds kort een nieuwe website geopend: Nationaal Vakantie Forum is een interactief webplein waar vakantiegangers elkaar ontmoeten en vooruit helpen. QuaMundi wil hiermee een bijdrage leveren aan de voorbereiding van succesvolle vakanties.

De website biedt informatie, tips en discussies over vakanties in Europa. Forumbezoekers vinden een indeling naar soort vakantie. Zo tref je snel mensen die geïnteresseerd zijn in jouw vakantievoorkeur en kun je hen vragen stellen of tips geven.

"Er is in Nederland nog geen vergelijkbare plek die specifiek over vakanties gaat. Daarin is Nationaal Vakantie Forum dus uniek," aldus Yvonne, sitemanager van het nieuwe forum. "We denken dat Nederlanders behoefte hebben aan een site als deze. Hoe vaak komt het wel niet voor dat iemand een vakantie gepland heeft, maar vraagtekens heeft over bijvoorbeeld de accommodatie? Op Nationaal Vakantie Forum kan je andere vakantiegangers vragen om hun mening of ervaringen. Zo voorkom je dat je op je vakantiebestemming voor onaangename verrassingen komt te staan."

Daarnaast heeft de site een apart gedeelte opgenomen waar leuke of bijzondere vakantieverhalen geplaatst kunnen worden en is het Vakantiecafé bedoeld om even lekker onderuit te zakken en over uiteenlopende onderwerpen te kletsen.

Nationaal Vakantie Forum is gemakkelijk te navigeren en ook berichten plaatsen gaat eenvoudig. De site biedt veel mogelijkheden om aan informatie te komen. Leden maken gebruik van nog vele andere voordelen, zoals het aanmaken van persoonlijke fotoalbums en een gratis intern mailsysteem.

Om snel lid te worden, surf je direct naar www.nationaalvakantieforum.nl/register.php.

Nationaal Vakantie Forum heeft vakantie-informatie gesorteerd naar de volgende indeling:


- Actieve vakanties

- Autovakanties

- Budgetvakanties

- Cultuurvakanties

- Duikvakanties

- Fietsvakanties

- Jongerenvakanties

- Kampeervakanties

- Motorvakanties

- Naturistenvakanties

- Single vakanties

- Spirituele vakanties

- Sportvakantie

- Stedentrips

- Surfvakanties

- Treinvakanties

- Vakantieparken

- Vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking
- Wandelvakanties

- Weekendje weg

- Wintersportvakanties

- Zonvakanties

- Overige vakanties

-- EINDE PERSBERICHT --

Noot voor de redactie,