Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KRAS.NL 'PARTICIPATING TOUROPERATOR' VOOR DE 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA(TM)


* Gegarandeerde wedstrijdtickets voor de wedstrijden van het Nederlands elftal vanaf ¤ 64,-
* Reisarrangement Zuid-Afrika inclusief vlucht, accommodatie en transfers vanaf ¤ 2.695,-
* Voor snelle beslissers tot 1 november 2009 vroegboekkorting oplopend tot ¤ 200,-

Ammerzoden, 9 oktober 2009 - KRAS.NL is door MATCH, de marketingorganisatie van FIFA, geselecteerd als 'participating touroperator' voor de verkoop van reisarrangementen naar Zuid-Afrika. De reisarrangementen worden aangeboden in combinatie met gegarandeerde wedstrijdtickets voor drie poulewedstrijden van het Nederlands elftal en de achtste finale (R16) tijdens de 2010 FIFA World Cup South Africa(TM). KRAS.NL biedt hiermee voetballiefhebbers complete scherpgeprijsde pakketten naar Zuid-Afrika, voorzien van retourvlucht, hotelovernachtingen en transfers ter plaatse en uiteraard het wedstrijdticket zelf.

Gegarandeerde wedstrijdtickets
Nederlandse voetballiefhebbers kunnen vanaf vandaag, 9 oktober 2009, bij KRAS.NL reisarrangementen inclusief gegarandeerde wedstrijdtickets boeken voor de wedstrijden van het Nederlands elftal in Zuid-Afrika. De wedstrijdtickets worden door KRAS.NL uit naam van de Fédération Internationale de Football Association (FIFA) verkocht en zijn daarom 100% gegarandeerd.

Ruime keus aan arrangementen
KRAS.NL biedt verschillende arrangementen aan. Er kan gekozen worden uit een 5-, 6-, 8-, 18- of 23-daags arrangement, vertrekkend op 10 juni (rondom 1e poulewedstrijd), 17 juni (rondom 2e poulewedstrijd) of 22 juni (rondom 3e poulewedstrijd). In het 18-daagse arrangement zijn drie poulewedstrijden opgenomen en in het 23-daagse arrangement daarbij ook de achtste finale. Alle reisarrangementen zijn inclusief een retourvlucht naar Johannesburg, transfers, verblijf in een viersterren hotel, ontbijtbuffet, welkomstdiner, verschillende excursies en een reisgids van Zuid-Afrika. Ter plaatse wordt gezorgd voor comfortabele transfers per touringcar naar zeven van de tien speelsteden, deze transfers zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht het Nederlands elftal in één van de drie verder weg gelegen speelsteden moeten spelen, dan vindt het vervoer plaats per binnenlandse vlucht, dit is niet bij de prijs inbegrepen.

Zuid-Afrika in een notendop
Zuid-Afrika heeft een rijke geschiedenis, vele volkeren en culturen, indrukwekkende natuurgebieden zoals het Kruger National Park, en is bij uitstek geschikt voor safari's. Belangrijke hoogtepunten in het land zijn de mondaine wereldstad Kaapstad, de zuidkust met de tuinen- en wijnroute, regeringshoofdstad Pretoria, het koninkrijk Swaziland, de Drakensbergen en de populaire badplaats Durban. Naast het bezoeken van een van de grootste sportevenementen ter wereld, leent de 2010 FIFA World Cup South Africa(TM) zich ook uitstekend om nader kennis te maken met dit bijzondere land.