Accenture Innovation Awards 2009 - Badge2Match


Badge2Match koppelt mensen aan elkaar

AMSTERDAM, 20091009 -- Badge2Match is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2009 in de categorie "Best Connected Device" en voor de "Publieksprijs". Badge2Match is door de jury geselecteerd als een van de meest aansprekende concepten op basis van innovativiteit, huidig succes en potentie. Stemmen voor de Publieksprijs kan via www.badge2match.com.

Over Accenture Innovation Awards

Dit jaar organiseert Accenture voor de 3de keer de Innovation Awards voor de Media, Communicatie en High Tech sector. Op 5 november 2009 zullen tijdens het Innovation Awards Seminar in Dialogues House de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Door het uitreiken van de Innovation Awards 2009 wil Accenture de bedrijven in deze industrieën de erkenning geven die zij verdienen. Daarnaast wil Accenture inzicht verschaffen in innovatieve ontwikkelingen in deze industrie. De Innovation Awards werden eerder uitgereikt aan onder andere Myngle, Buienradar, Hyves en SellaBand.

Over Badge2match
Winnaar van de Broos van Erp prijs en nr 15 in de MKB Innovatie Top 100 in 2009 Badge2match is in 2008 opgericht door de broers Onno en Hugo Bos. Het bedrijf, gevestigd in Amsterdam, heeft het Badge2match systeem geheel zelf ontwikkeld. Badge2match is een technische en sociale innovatie, die overal waar mensen elkaar ontmoeten, hen met elkaar in contact brengt. Het is een intelligente badge die communiceert met badges om zich heen, waardoor een licht- en geluidsignaal wordt afgegeven bij de juiste match. Daarnaast werkt de badge als ijsbreker. Dit alles maakt Badge2match een technische en sociale innovatie.

- EINDE BERICHT -

Badge2Match





Badge2Match