Gemeente Lelystad

Feestelijke opening winkelgebied de Promesse

Vrijdag 25 september 2009

Het nieuwe winkelgebied in het Lelystadshart, De Promesse, nadert haar voltooiing. Om dat te vieren is er op zaterdag 10 oktober een `Grand Opening', met een feestelijk en veelzijdig programma voor jong en oud.

Veel nieuwe winkels hebben onlangs hun deuren geopend in het stadshart van Lelystad. H&M, The Sting, La Place en nog veel meer hip & trendy aanbod op het gebied van mode, lingerie, sport, cadeauartikelen, schoenen en accessoires zijn erbij gekomen. Ook voor een lekker broodje of een
drankje op een terras, bent u in De Promesse op de goede plek. En dat alles in een prachtige, nieuwe omgeving met bijzondere architectuur en een gezellige inrichting van het openbaar gebied.

Niet alleen in de Promesse is het feest, het hele Lelystadshart staat bol van de leuke activiteiten. De ondernemers, de ontwikkelaar (ASR Vastgoed Ontwikkeling) , beleggers (BPF Bouwinvest en VastNed) en de gemeente Lelystad willen dat graag samen met u vieren.

Officiële opening

De Promesse wordt om 13:00 uur officieel geopend met een optreden van de meest kleurrijke diva van Nederland, Karin Bloemen. Zij geeft op geheel eigen wijze vorm aan de opening, die zij samen met Burgemeester Horselenberg en Foppe Kooistra van ASR Vastgoed Ontwikkeling verricht.

Kijk voor meer informatie op www.depromesse.nl


---