Showcars, Car Audio en autostunts in Ahoy Rotterdam

29/09/2009 12:46

Ahoy Rotterdam

Spectaculaire bolides uit meer dan 30 landen op het grootste tuning event van Nederland

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober kunnen tienduizenden autofreaks zich in Ahoy Rotterdam verlekkeren aan de meest vette bolides tijdens 100% Tuning. Het wordt alweer de 6e editie van dit cartuning- en autospektakel en iedere keer baart het event veel opzien onder tuningliefhebbers, die vanuit het hele land naar Rotterdam komen. Dit keer mag de bezoeker zich verheugen op meer dan 400 'gepimpte' showcars, uit minstens 30 verschillende landen. Op het programma staan verder shows van lowriders, drifters en stuntteams. Uiteraard zullen ook de sexy 'babes' niet ontbreken.

Auto's die van buiten én van binnen zijn omgebouwd tot prachtige, extravagante exemplaren. Een internationaal gezelschap van trotse eigenaren laat op 100% Tuning de bezoekers maar al te graag hun bolide zien, want dat zij daar trots op zijn mag iedereen weten. Speciale 'hunters' selecteerden de fraaiste en meest extreem uitgeruste auto's op meetings en tuning events of gewoon op straat. Omdat ook de EMMA Eurofinals dit jaar op 100% Tuning plaatsvinden, komen er naast de hunted cars veel extra unieke exemplaren uit heel Europa richting Rotterdam.

EMMA Eurofinals

Tijdens 100% Tuning vinden dit jaar tevens de Europese Kampioenschappen voor audio en multimedia plaats. De nummers 1 en 2 uit meer dan 30 verschillende Europese landen zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de finale van 's werelds grootste 'in-car media' competitie. Het worden sensationele wedstrijden en voor het publiek zijn er showcases met demo's, dj's en veel entertainment. Horen, zien en beleven!

Boordevol programma

In Audio Village wordt het nieuwste van het nieuwste getoond op het gebied van in-car entertainment en zal DJ Daniël Lippens het publiek vanaf het SLAM!FM DJ-podium muzikaal vermaken. Entertainment is er verder in de vorm van sumo-worstelen en optredens van de DJ school. Op het podium kan men bovendien meedingen naar de in Audio Village getoonde producten. Eén van de hoogtepunten op 100% Tuning is de 'Master of Tuning'-verkiezing. Op zondag wordt op het podium in Audio Village bekend gemaakt wie zich dit jaar de trotse eigenaar mag noemen van de spectaculairste getunede auto. In de Radio Decibel Action Arena zullen de waanzinnige driftshows en de strakke tricks en moves van Lamborghinis en Porsches, uitgevoerd door toprijders van Bleekemolens RacePlanet, het publiek uit hun dak laten gaan. Hier zijn ook een gloednieuwe demonstratie van de driftkarts van Mackys en springende en stuiterende auto's van de grootse lowridersclub van Nederland, Unity, te zien. En of het nog niet genoeg is, ook staan er spannende shows van de Dotz girls op het programma en is Playstation 3 present met een eigen Dome waar men de nieuwste spellen alvast kan uitproberen.

Zie bijgevoegd tijdschema voor het programma.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.ahoytuning.nl