Gemeente Zijpe


Ouderen raken geïnspireerd in Zijpe


Ouderen van nu zitten allang niet meer achter de geraniums en zijn graag actief. Daarom heeft de dag van de ouderen dit jaar als thema: âouderen inspirerend in onze samenlevingâ en vindt plaats in sporthal Molentocht in Schagerbrug op 10 oktober om 10.00 uur.

De dag van de ouderen wordt eens in de twee jaar georganiseerd in de gemeente Zijpe door het comité Dag van de Ouderen, Seniorenraad Zijpe en de gemeente Zijpe.

Deze dag staat in het teken van ontspanning en ontmoeten. Men kan kennis nemen van en deelnemen aan verschillende workshops zoals; kennismaken met digitale fotografie, omgaan met mobieltjes, schilderen, bloemschikken en nog veel meer. Wanneer men wil meedoen aan de workshop omgaan met mobieltjes of digitale fotografie dient men het eigen mobieltje of fototoestel mee te nemen. Â

Â

De ouderen worden ontvangen met een kopje koffie met wat erbij en er wordt tijdens lunchtijd een broodje geserveerd. De officiële opening van deze dag wordt door wethouder Ben Blonk verricht. Tussen de workshops door kan men om 13.00 uur en om 14.15 uur meedoen aan een demonstratie Country line dansen. Wanneer men zelf geen vervoer heeft kan men gebruik maken van de Seniorenbus Zijpe, telefoon (0223) 535 826, de rit kan een dag van tevoren worden aangemeld tussen 9.00 en 11.00 uur.

Banner Dag van de Ouderen