Landstede

Landelijke MBO-dag 10 oktober biedt kijkje in de keuken

Op zaterdag 10 oktober aanstaande vindt van 10.00 uur tot 14.00 uur de Landelijke MBO-dag plaats. Een unieke kans voor vmbo-leerlingen, hun familie, vrienden, oud-docenten, decanen en mentoren om een kijkje in onze goed geoutilleerde mbo-keuken te nemen. Op de locatie Harderwijk kan dat zelfs letterlijk, want daar is onlangs een gloednieuwe, state-of-the-art oefenkeuken geopend voor studenten van de opleidingen Kok (niveau 2) en Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3).

De MBO-dag vindt plaats in het kader van de landelijke 6-Daagse Beroepsonderwijs, die van 9 tot en met 15 oktober voor het eerst wordt gehouden.

Met evenementen en andere activiteiten wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk beroepsonderwijs en vakmanschap zijn voor onze samenleving. En ook... hoe léuk het is om een beroepsopleiding te volgen! Echt iets voor vmbo'ers die van aanpakken houden!

Gezamenlijk Zwols initiatief
Alle Zwolse mbo-instellingen werken aan de MBO-dag van 10 oktober mee om er samen een groot succes van te maken. Landstede ondersteunt het initiatief van harte door het openen van de deuren van álle mbo-locaties. Wij nodigen geïnteresseerden dan ook niet alleen in Zwolle uit, maar ook in Raalte en Harderwijk. Kom, kijk, beleef en raak geïnspireerd!

Stem op Rianne!
Onderdeel van de 6-Daagse is de verkiezing van de Landelijke Ambassadeur Beroepsonderwijs 2009. Help je mee om Landstede Topper Rianne Vos tot Landelijke Ambassadeur Beroepsonderwijs 2009 te verkiezen? je kunt dat doen door op deze link te klikken en op Rianne te stemmen.
Stem op Rianne

Landstede locaties
Meer informatie over de landelijke 6-daagse Beroepsonderwijs: 6dbo.nl