Open Huis bij Hypodomus

02/10/2009 15:52

Rotero Groep

Aanstaande zaterdag 10 oktober is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Ook veel woningen die bij Hypodomus te koop staan, hebben hun deuren openstaan. Bezichtigers kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur, vrijblijvend en zonder afspraak, bij diverse woningen binnenlopen om te kijken of hun droomwoning er tussen zit.

Hier moet je zijn!

Woningen die bij Hypodomus in de verkoop staan, zijn deze keer wel heel gemakkelijk te herkennen als deelnemer aan de Open Huizen dag. Er hangt een poster voor het raam met de tekst 'Hier moet je zijn!'. Daarnaast is er een bord of sticker op het Te koop bord geplakt met de tekst Open Huis.

Er hangen niet alleen Open Huis posters in Nederland voor de ramen. Hypodomus heeft namelijk door heel Nederland meer dan een miljoen posters verspreid waarmee een jaar lang gratis wonen gewonnen kan worden. Hangt deze poster voor het raam dan maakt men kans op een jaar gratis wonen t.w.v. 20.000,- euro. Op www.wingratiswonen.nl is de poster aan te vragen.

Open Huis goed bezocht

Marketingdirecteur Kees van de Kerk: "Uit cijfers van de NVM blijkt dat de Open Huizen dag goed wordt bezocht en dat er de dagen na het Open Huis veel meer bezichtigingen en biedingen dan normaal worden uitgebracht. De woningmarkt trekt weer wat aan en een open huizen dag biedt dan ook kansen voor de verkoper om zijn woning te verkopen. Toch zien we dat kopers wel willen kopen, maar dat ze graag eerst hun eigen woning wil verkopen."

Om de woningmarkt wat in beweging te brengen, heeft Hypodomus daarom de 6-maanden optie geĂŻntroduceerd. Bij een groot aantal woningen kan een woning gekocht worden onder voorbehoud dat binnen zes maanden de eigen woning wordt verkocht. Dus geen dubbele maandlasten meer voor de koper! Kom eens langs, neem contact met ons op of kijk op www.hypodomus.nl.

"We willen er alles aan doen om er voor te zorgen dat iemand zonder zorgen zijn droomwoning kan kopen", zo besluit Kees van de Kerk.





http://www.hypodomus.nl