Deltion College


nieuws

07-10-09

Deltion rallyteam gaat de strijd aan tijdens de Veenhuizen Groep Nederland Rally

Het Deltion rallyteam gaat aankomend weekend de strijd aan tijdens de Veenhuizen Groep Nederland Rally. De rally vindt plaats in de omgeving van Barneveld en Putten. Het betreft de voorlaatste wedstrijd van de 350Z Challenge.
De strijd is nog niet gestreden.Van de vijf teams die aan de start staan, kunnen er op papier nog drie kampioen worden, waaronder het Deltion rallyteam. Het Deltion rallyteam bestaat uit rijder Eric Bolhaar, navigator Gert Kamphuis en een serviceploeg van studenten en leraren van afdeling Motorvoertuigentechniek.

Het Deltion Rallyteam heeft tijdens de Schutte
InformatiseringHellendoorn Rally de eerste plaats behaald in de klasse C 8, het klassement van de Nissan 350Z. In het algemene klassement, eindigde het team op de zesentwintigste plaats. "Wij zijn goed op weg en gaan het komend weekend helemaal voor", aldus Imo Huntermark, projectleider van het Deltion rallyteam.

De Veenhuizen Groep Nederland Rally die wordt verreden rond Barneveld en Putten, is in totaal ruim 240 km lang. De rally start zaterdag 10 oktober a.s. om 07.00 uur met de verkenning van de klassementsproeven, waarna om circa 11.45 uur de eerste deelnemer het servicepunt verlaat op weg naar de eerste proef. Rond 17.30 uur wordt de winnaar terugverwacht. Het Deltion rallyteam start onder nummer 48.

Meer informatie over het Deltion College en het Deltion Rally Team staat op www.deltion.nl/rallyteam

---