Gemeente Onderbanken


Veolia lijn 36 in Jabeek, nieuwe verkeersmaatregelen

Nadat de rotonde in de N580 Kneijkuilerweg-Wiegelraderweg-Groeneweg per 10 oktober 2009 is opengesteld voor het verkeer, zal lijn 36 van Veolia de kern van Jabeek wederom kunnen aandoen.

Lijn 36 rijdt dan vanaf genoemde rotonde de kern van Jabeek binnen via de Wiegelraderweg â Dorpstraat â Etzenraderstraat â Maar en Gaatstraat en rijdt vervolgens via de Dorpstraat en Wiegelraderweg de kern van Jabeek uit. Lijn 36 behoudt de halte in de Wiegelraderweg tegenover huisnummer 8/10 en krijgt een nieuwe halte in de Dorpstraat ter hoogte van de kerk. De haltes Dorpstraat tegenover huisnummer 10 en Etzenraderstraat (2 haltes) komen te vervallen.

Â

Teneinde de genoemde route voor een 12 m lange bus mogelijk te maken, is het noodzakelijk een parkeerverbod in te stellen op de volgende locaties:

* 1. Maar vanaf huisnummer 11 t/m 19;

* 2. Gaatstraat, oneven zijde;

* 3. Etzenraderstraat ter hoogte van de hoek Dorpstraat en Susterselerweg, oneven zijde over ca. 20 m lengte;
* 4. Dorpstraat ter hoogte van de Gaatstraat nabij huisnummer 31.

Op bijgaande schets zijn deze locaties nader aangeduid. Locaties 1. en 2. zullen worden aangeduid door middel van verkeersborden, terwijl de locaties 3. en 4. zullen worden aangeduid door middel van een gele streep langs het trottoir. Wij verzoeken u met klem rekening te houden met het ingestelde parkeerverbod, zodat lijn 36 van Veolia de kern van Jabeek zonder problemen kan blijven aandoen. Tevens verzoeken wij u, indien u de auto binnen deze route parkeert op de locaties waar dit wel is toegestaan, vanwege het krappe profiel van de weg zoveel mogelijk tegen het trottoir aan te parkeren.Â

Mocht u nog nadere informatie willen, dan kunt u contact opnemen met de heer R. Rosenboom van de afdeling Werken, bereikbaar onder telefoonnummer 045-5278746.

Â

We vertrouwen op uw begrip en medewerking.

Â

kaartje nieuwe situatie Jabeek

Â