VU medisch centrum

Witte jas ceremonie

10 oktober 2009 | Bijeenkomst

Op zaterdag 10 oktober 2009 presenteert VU medisch centrum in samenwerking met de MFVU de witte jas ceremonie en uitreiking bachelordiploma.

Bijna 200 studenten ontvangen deze middag hun bachelordiploma. Daarnaast worden zij officieel welkom geheten in de kliniek. De studenten krijgen namelijk een witte jas van artsen die zij als rolmodel hebben. Daarnaast wordt er o.a. gesproken door cardioloog Pim van Lommel, expert op het gebied van bijna-dood ervaringen en is er cabaret van Zijlstra & Zo.

Het hoogtepunt van de ceremonie is het uitspreken door de studenten van een zelfgeschreven jaartekst. Met deze tekst (vergelijkbaar met de Eed van Hippocrates) geven zij aan wat zij belangrijke waarden vinden om serieus aan de slag te gaan met hun masteropleiding en later in de dagelijkse praktijk.

U bent van harte uitgenodigd bij deze feestelijke ceremonie aanwezig te zijn. Kaarten zijn gratis te bestellen bij Anke Millenaar ( a.millenaar@vumc.nl ). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.
Datum : 10 oktober 2009
Tijd : 14:00 tot 17:30
Locatie : Aula hoofdgebouw Vrije Universiteit Kosten : geen, aanmelden verplicht