Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Datum 20 februari 2009

Website www.callcenterloop.nl live

BRW Groep en Hofstad Search organiseren in oktober 2009 voor de 1e keer de BRW Groep - Hofstad Search Callcenterloop. Beide organisaties zullen hiertoe nauw gaan samenwerken met hardloopexpert Aart Stigter, directeur van Aart Stigter Running B.V. en een van Nederlands bekendste lange afstandslopers. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober in Amerongen. Er zal gekozen kunnen worden 2 afstanden, nl. 5 kilometer en 10 kilometer.

Vanaf heden is de inschrijving geopend en is tevens de site www.callcenterloop.nl live.

De initiatoren, Jan Rozendaal (BRW Groep) en Pia de Wijer (Hofstad Search), beiden fanatiek hardloper, zijn ervan overtuigd dat er ruimte is voor een nieuw sportief evenement in de branche. Ook zal dit appelleren aan de huidige trend van een gezonde en actieve leefstijl. De loop is bedoeld voor een ieder die zijn gezondheid serieus neemt. Ingeschreven zal kunnen worden op bedrijf en individueel niveau. Ook supporters zijn uiteraard welkom en kunnen zich via de site aanmelden.

BRW Groep, een gerenommeerd onafhankelijk adviesbureau, is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Hofstad Search is in Nederland marktleider en de onafhankelijke specialist in de bemiddeling van midden- en hoger (senior) kader in de call center/contact center branche.