Gemeente Dalfsen

Gemeente Dalfsen roept Duurzaamheidsprijs in het leven

10-10-2009

Alle ondernemers uit de gemeente Dalfsen worden uitgenodigd om hun duurzame bedrijfsactiviteiten of producten in te zenden logo Duurzaam Dalfsen

Gemeente Dalfsen roept Duurzaamheidsprijs in het leven

Dalfsen - De gemeente Dalfsen heeft een Duurzaamheidsprijs in het leven geroepen. Bij duurzaam ondernemen komt veel kijken. Toch ziet de gemeente dat al veel ondernemers in de gemeente zich inzetten voor duurzame producten, diensten en bedrijfsvoering. Al deze initiatieven helpen de gemeente Dalfsen om in 2025 CO2-neutraal te kunnen zijn.

Om duurzaam ondernemen te promoten en om voorlopers in het zonnetje te zetten heeft de gemeente Dalfsen de Duurzaamheidsprijs ontwikkeld. De Duurzaamheidsprijs Ondernemers 2009 wordt uitgereikt aan dié ondernemer uit de gemeente Dalfsen die zich op een innovatieve en gedreven manier inzet voor duurzame producten, diensten en bedrijfsvoering.

Alle ondernemers uit de gemeente Dalfsen worden uitgenodigd om hun duurzame bedrijfsactiviteiten of producten in te zenden om in aanmerking te komen voor de Duurzaamheidsprijs Ondernemers 2009. Dat kan voor 22 oktober aanstaande. Op www.dalfsen.nl/duurzaam kunnen ondernemers het aanmeldingsformulier downloaden.

De jury van de Duurzaamheidsprijs Ondernemers 2009 bestaat uit de volgende personen:

- Ton de Vries, wethouder duurzaamheid gemeente Dalfsen
- Wim Smit, raadslid PvdA en nestor van de raad van Dalfsen
- Uco Lautenbach, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Dalfsen
- Willy Haarman, innovatieambassadeur Overijssel en directeur van Haarman Management Advies in Raalte.
In volgende jaren zal de jury worden aangevuld met de winnaar van de Duurzaamheidsprijs Ondernemers van het voorgaande jaar.

De Duurzaamheidsprijs Ondernemers wordt uitgereikt op 5 november aanstaande tijdens de jaarlijkse bedrijfscontactavond in Zaal Reimink in Lemelerveld.

Ook voor particulieren wordt een duurzaamheidsprijs in het leven geroepen. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt.