Ingezonden persbericht


'Woonplezier' blijkt aansprekend thema
Inspirerende Open Dag Wooncompagnie Purmerend

Geen verkooppraatjes maar waardevolle tips van allerlei woonspecialisten. Muziek, een hapje en een drankje en natuurlijk handige informatie vanuit de corporatie zelf. Dit waren zaterdag 10 oktober jl. de ingrediënten voor een geslaagde Open Dag van Wooncompagnie Purmerend.

Bezoekers van de Open Dag werden dit jaar verwelkomd in een grote, knusse tent die voor het pand was opgebouwd. Hier stonden meer dan twintig kraampjes waar volop inspiratie werd aangeboden voor meer woonplezier. Van slotenspecialist tot kringloopwinkel, van stylist tot hovenier, maar ook sociale (vrijwilligers)instanties waren aanwezig. Kortom voor elk wat wils, wat goed merkbaar was aan de aanloop. Ondanks stevige regenbuien was het de hele dag gezellig druk en mensen bleven uitgebreid rondkijken op de 'markt'. De ondernemers en instanties keken dan ook positief terug op de dag.

Oeverlanden

Via de tent was de ingang bereikbaar van het echte Wooninformatiepunt van Wooncompagnie. De medewerkers konden ook hier rekenen op voldoende belangstelling. Met name het nieuwbouwproject op de locatie Oeverlanden was in trek. Begin 2010 worden hier onder meer 43 driekamerwoningen gerealiseerd voor starters en doorstromers op de woningmarkt. Daarnaast hebben vele huurders antwoord gekregen op hun vragen omtrent woningtoewijzing, klusmogelijkheden en reparatieverzoeken.

Behalve verrassend, inspirerend en gezellig was deze Open Dag dus weer een goed contactmoment tussen Wooncompagnie en haar bewoners. Voor nieuwe vragen kan iedereen uiteraard weer gewoon langskomen of gebruik maken van het Telefonisch Informatie Punt: 0900 20 22 373 tegen lokaal tarief.



Ingezonden persbericht